Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Έφτασε “ορφανός” ο προϋπολογισμός στη Βουλή – Απουσίες με νόημα

Έφτασε “ορφανός” ο προϋπολογισμός στη Βουλή – Απουσίες με νόημα

Ο προϋπολογισμός κατατέθηκε στη Βουλή, αλλά αυτή τη φορά δεν θύμιζε σε τίποτα τις προηγούμενες φορές, που αυτό γινόταν παρουσία του πρωθυπουργού και σχεδόν σύσσωμου του υπουργικού συμβουλίου.

Υποβαθμισμένη σε παρουσίες η φετινή κατάθεση του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2017 στην Βουλή. Χωρίς όχι μόνο την καθιερωμένη παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και πλήθος υπουργών στα κυβερνητικά έδρανα, αλλά ούτε καν του αρμόδιου υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων η κατάθεση του Προϋπολογισμού, με το καθιερωμένο «στικάκι», του Προϋπολογισμού από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ανακοίνωσε πως η επεξεργασία του Προϋπολογισμού από την αρμόδια Επιτροπή θα ξεκινήσει από την ερχόμενη Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις συνεδριάσεις.

Ο προϋπολογσιμός, θα εισαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής για συζήτηση και ψήφιση την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου και μετά από την πενθήμερη συζήτηση θα τεθεί σε ονομαστική ψηφοφορία τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου 2016

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε