Πολιτική

Έγκυος η Έφη Αχτσιόγλου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Γονείς θα γίνουν η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και περίπου τρία χρόνια, περιμένει το πρώτο του παιδί τους επόμενους μήνες. Οι δυο υποψήφιοι γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς το παιδί έρχεται να συμπληρώσει την ευτυχία τους.

Να θυμίσουμε ότι η Εφη Αχτσιόγλου είχε αναφερθεί στην σχέση της με τον Γραμματέα του κόμματος λίγο πριν από τις εκλογές του Ιουλίου του 2019, όταν σε συνέντευξη της η -τότε εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- είχε παραδεχθεί: «Έχω σχέση με πολιτικό». Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σε ποιον αναφέρεται είχε απαντήσει: «Ε! Δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο;».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μήνυση Νίκου Ανδρουλάκη σε Άδωνι Γεωργιάδη για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση σχετικά με το ακίνητο στο Ηράκλειο
«Όταν ένας υπουργός εμφανίζει ως "αποδεδειγμένα" πράγματα που γνωρίζει ότι είναι ψευδή, επιχειρώντας να δημιουργήσει συνειρμούς διαφθοράς, και παράνομου πλουτισμού, αυτό ξεπερνά τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης»
Νίκος Ανδρουλάκης 11
Οι 3 στιγμές που ο Αλέξης Τσίπρας αντέγραψε τον Ανδρέα Παπανδρέου – Από τη μικρή Αννούλα του 1985 στην Ήρα του 2026
Με έναν τελετουργικό τρόπο που θύμισε τη μικρή Αννούλα του ΠΑΣΟΚ το 1985, η Ήρα σαν να πήρε τη σκυτάλη, ανέβηκε στη σκηνή και έδωσε στον Αλέξη Τσίπρα το όνομα του κόμματος σε ένα χαρτί
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ανδρέας Παπανδρέου με το χαρτί της ιδρυτικής διακήρυξης της ΕΛΑΣ και του ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα με διαφορά 52 ετών 21