Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Καυγάς Βαρουφάκη – Χατζηνικολάου μέσω… tweets!

Καυγάς Βαρουφάκη – Χατζηνικολάου μέσω… tweets!

Ο τίτλος: “Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να παραιτηθεί” ήταν η αιτία για να… πάρει φωτιά του twitter και να ανταλλάξουν “κουβέντες βαριές” ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης με τον δημοσιογράφο και εκδότη Νίκο Χατζηνικολάου.

Το αυριανό φύλλο της κυριακάτικης εφημερίδας Real News, κυκλοφορεί με μία δήλωση του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, την οποίος ο ίδιος σπεύδει να διαψεύσει πριν καν δημοσιευτεί!

Το φύλλο της εφημερίδας λοιπόν έχει τον εξής τίτλο: «“Βαρουφάκης: “Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να παραιτηθεί”».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, με “τιτίβισμά” του, εξέφρασε εντόνως τη διαφωνία του με τον τρόπο που μεταφέρθηκε η δήλωσή του, αφού αναφέρει: “Ο τίτλος “Βαρουφάκης: Να παραιτηθεί η κυβέρνηση” είναι η προβοκάτσια της Κυριακής. Ανυπομονώ να δω την προβοκάτσια της… Δευτέρας“.

Όλα ξεκίνησαν με αυτά τα δυο tweets:


Αμέσως μετά, ήρθε η απάντηση του εκδότη της Real News, Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος απάντησε μέσω twitter στον πρώην υπουργό!


Και κάπως έτσι, ξεκίνησαν όλα!


Και όντως, ο πρώην υπουργός σταμάτησε εκεί.

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής από την πλευρά του, αρκέστηκε να κάνει μια ανάρτηση στο Facebook: Το ρεπορτάζ για το Γιάνη Βαρουφάκη που υπογράφω στη Realnews είναι απολύτως ακριβές και μεταφέρει με συνέπεια όσα κουβεντιάσαμε. Ούτε εγώ ούτε η εφημερίδα προβοκάρει.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε