Πολιτική

Παραίτηση Βαρουφάκη: Κερδίζει έδαφος για νέος υπουργός ο Τσακαλώτος

Η υποψηφιότητα Ευκλείδη Τσακαλώτου κερδίζει έδαφος για την αντικατάσταση του Γιάνη Βαρουφάκη. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες από πολλές πηγές ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ευκλείδης Τσακαλώτος αναμένεται να τοποθετηθεί στη θέση του υπουργού Οικονομικών και κατά συνέπεια επικεφαλής των διαπραγματεύσεων για νέα συμφωνία.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Είχε συζητηθεί μετ’ επιτάσεως και το όνομα του Γιώργου Σταθάκη, αλλά τελικά φαίνεται να προκρίνεται ο ΕυκλείδηςΤσακαλώτος γιατί έχει γνώση των διαπραγματεύσεων (πράγμα απαραίτητο μετά και την παραίτηση του Γιώργου Χουλιαράκη), είναι συμπαθής στους εταίρους και δεν θα χρειαστεί να γίνουν και άλλες αλλαγές στην κυβέρνηση, πράγμα που ενδεχομένως θα προκαλούσε η επιλογή του Γιώργου Σταθάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στην Κρήτη η Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με τα παιδιά της: Ο «Χανιώτης» που χόρεψε σε εκδήλωση του υπουργείου Τουρισμού
Η υπουργός Τουρισμού ήταν χαμογελαστή και φιλική, ενώ μετά την εκδήλωση για την «Ορεινή Ελλάδα» ακολούθησε μουσική και χορευτικά δρώμενα στο Ηράκλειο της Κρήτης
Όλγα Κεφαλογιάννη
Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά σε πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ για την αναμονή στο Αττικόν και τα ράντζα - «Αφήνουμε τους λαϊκιστές να εξευτελίζονται»
«Δηλαδή ο κ. πολιτευτής του Πασόκ έχει πέσει έξω μόνον 100%…(για ΠΑΣΟΚ δεν το λες και άσχημα εδώ που τα λέμε)» σχολίασε αιχμηρά ο υπουργός Υγείας
O Άδωνις Γεωργιάδης
Μαρία Καρυστιανού για Αλέξη Τσίπρα: «Δεν μπορώ την κοροϊδία, πήρε στοιχεία της ιδρυτικής μας διακήρυξης και τα παρουσίασε ως δικά του»
«Παρουσίασε ως προτάσεις του στοιχεία που είχε η ιδρυτική μας, χαμηλού επιπέδου το σχόλιο για τα περιστέρια» ανέφερε η πρόεδρος του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
Η Μαρία Καρυστιανού
9