Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Tα exit poll των καναλιών και τα αποτελέσματα εκλογών 2015

Tα exit poll των καναλιών και τα αποτελέσματα εκλογών 2015

Exit poll και Αποτελέσματα εκλογών 2015: To απόγευμα της Κυριακής με το κλείσιμο της κάλπης τα κανάλια θα μεταδώσουν τα  exit poll για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης. Παράλληλα, η Singular Logic θα είναι σε θέση να δώσει μια πρώτη ασφαλή εκτίμηση λίγο μετά τις 21:00, όταν και θα έχει συγκεντρώσει το 10% των εκλογικών τμημάτων της Επικρατείας.

Πως θα μεταδώσουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί τα exit poll

ΕΡΤ: Μόλις κλείσουν οι κάλπες, στις 19.00 ακριβώς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALCO Κώστας Παναγόπουλος θα παρουσιάσει το πανελλαδικό exit poll. Αμέσως μετά, θα μεταδοθούν και οι πρώτες αντιδράσεις από τα κομματικά επιτελεία σε απευθείας σύνδεση.

MEGA: Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν το exit poll, δίνοντας την πρώτη εικόνα, εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων.

ΑΝΤ1: Στις 19:00, ο Στράτος Φαναράς με την εγκυρότητα της Metron Analysis, παρουσιάζει το αποτέλεσμα των πανελλαδικών exit poll, με την πρώτη εικόνα για την έκβαση της πιο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης των τελευταίων δεκαετιών.
ALPHA: Στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll.
STAR: Με το κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00 ακριβώς, ο πρόεδρος της MRB Δημήτρης Μαύρος, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος.
Το μπαράζ δημοσκοπήσεων δείχνει ότι το βράδυ της Κυριακής θα έχουμε ντέρμπι για την ανάδειξη του νικητή των εκλογών, δεδομένου ότι η διαφορά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ είναι οριακή. 
Δες την δημοσκόπηση του Newsit.gr 
Το υπουργείο Εσωτερικών θα συγκεντρώσει και θα μεταδώσει τα αποτελέσματα εκλογών 2015 μέσω της Singular Logic.
Δείτε εδώ όλες τις δημοσκοπήσεις της προεκλογικής περιόδου 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε