Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Τα πρώτα exit polls από τα κανάλια για τις εκλογές Σεπτεμβρίου

Τα πρώτα exit polls από τα κανάλια για τις εκλογές Σεπτεμβρίου

Μετά το κλείσιμο της κάλπης,  στις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής (20/09 τα κανάλια εθνικής εμβέλειας και η δημόσια τηλεόραση θα παρουσιάσουν τα exit polls για την έκβαση των εκλογών 2015. Λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ, η Singular Logic θα δώσει μια πρώτη ασφαλή εικόνα του αποτελέσματος, αφού συγκεντρώσει το 10% των τμημάτων της Επικράτειας. 

 

Πως θα μεταδώσουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί τα exit polls
Exit Poll ΕΡΤ:  Στις 19.00 ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALCO Κώστας Παναγόπουλος θα παρουσιάσει το πανελλαδικό exit poll. 
Exit poll MEGA: Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν το exit poll, δίνοντας την πρώτη εικόνα, εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων.

Exit poll ΑΝΤ1: Στις 19:00, ο Στράτος Φαναράς με την εγκυρότητα της Metron Analysis, παρουσιάζει το αποτέλεσμα των πανελλαδικών exit poll, με την πρώτη εικόνα για την έκβαση της πιο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης των τελευταίων δεκαετιών.
Exit poll ALPHA: Στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll.
Exit poll STAR: Με το κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00 ακριβώς, ο πρόεδρος της MRB Δημήτρης Μαύρος, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος.
Το μπαράζ δημοσκοπήσεων δείχνει ότι το βράδυ της Κυριακής θα έχουμε ντέρμπι για την ανάδειξη του νικητή των εκλογών, δεδομένου ότι η διαφορά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ είναι οριακή. 
Το υπουργείο Εσωτερικών θα συγκεντρώσει και θα μεταδώσει τα αποτελέσματα εκλογών 2015 μέσω της Singular Logic.
Αν δεν έχεις βρει ακόμα το εκλογικό σου κέντρο, τότε, μπες εδώ για να μάθεις που θα ψηφίσεις για τις εκλογές 
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις εκλογές 2015  
Δες την ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών για τις εκλογές 2015 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε