Πολιτική

Ειδικό δικαστήριο: Το αργότερο έως την Δευτέρα η απόφαση για Παπαγγελόπουλο και Τουλουπάκη

Έπεσε η αυλαία στη δίκη στο Ειδικό Δικαστήριο με κατηγορούμενους τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την Ελένη Τουλουπάκη.

Η απόφαση των δικαστών αναμένεται το Σάββατο ενώ αν δεν είναι έτοιμη η απόφαση, θα την ανακοινώσουν το αργότερο έως την Δευτέρα.

Μάλιστα οι δικαστές έχουν ξεκαθαρίσει οτι το δικαστήριο πιεζόταν να βγάλει την απόφαση πριν από την προκήρυξη των εκλογών καθώς όταν προκηρυχθούν τότε σταματά η λειτουργία του ειδικού δικαστηρίου.

Έτσι αν δεν έβγαινε τώρα η απόφαση θα έπρεπε το Ειδικό Δικαστήριο να περιμένει να συγκροτηθεί η νέα Βουλή και τον Ιούνιο πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν μέλη του.

Αν δεν έσπευδαν για την απόφαση, μπορεί να μην έβγαινε η ετυμηγορία, γεγονός που το είχε καταστήσει σαφές η Πρόεδρος του Ειδικού δικαστηρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η πρώτη αντίδραση του Γιάνη Βαρουφάκη μετά την προκαταρτική έρευνα: «Κάνουν τα πάντα για να μας πάνε στα 50s»
Αφού γνωστοποιήθηκε ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ξεκινά προκαταρκτική έρευνα μετά τις δηλώσεις του για χρήση ναρκωτικών ουσιών, ο Γιάνης Βαρουφάκης έδωσε την δική του απάντηση μέσω ανάρτησης
Γιάνης Βαρουφάκης 44
Σε Χατζηδάκη και Τσιάρα παραπέμπει το Μαξίμου τα μεμονωμένα αγροτικά μπλόκα που ζητούν διάλογο με τον Πρωθυπουργό
Κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι, ο Πρωθυπουργός είχε προσδιορίσει συγκεκριμένη ώρα και μέρα για συνάντηση με τους εκπροσώπους των αγροτών, ραντεβού που εκείνοι απέρριψαν χωρίς συζήτηση
ΦΩΤΟ EUROKINISSI 334
Νίκος Πλακιάς για Μαρία Καρυστιανού: «Το γνωστό έργο σε καινούργια εκδοχή» και η παραπομπή σε παλιά ελληνική ταινία
«Θυμάσαι το έργο ή δε γυνή να φοβάται τον άντρα; Κάνε εικόνα τη σκηνή στο δικαστήριο. Ο Αντωνάκης από την μια με τον ταξιτζή και όλοι οι άλλοι απέναντι. Θα το ξαναδείτε το έργο σε καινούργια εκδοχή»
Νίκος Πλακιάς 18