Πολιτική

Ειδικό δικαστήριο: Το αργότερο έως την Δευτέρα η απόφαση για Παπαγγελόπουλο και Τουλουπάκη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έπεσε η αυλαία στη δίκη στο Ειδικό Δικαστήριο με κατηγορούμενους τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την Ελένη Τουλουπάκη.

Η απόφαση των δικαστών αναμένεται το Σάββατο ενώ αν δεν είναι έτοιμη η απόφαση, θα την ανακοινώσουν το αργότερο έως την Δευτέρα.

Μάλιστα οι δικαστές έχουν ξεκαθαρίσει οτι το δικαστήριο πιεζόταν να βγάλει την απόφαση πριν από την προκήρυξη των εκλογών καθώς όταν προκηρυχθούν τότε σταματά η λειτουργία του ειδικού δικαστηρίου.

Έτσι αν δεν έβγαινε τώρα η απόφαση θα έπρεπε το Ειδικό Δικαστήριο να περιμένει να συγκροτηθεί η νέα Βουλή και τον Ιούνιο πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν μέλη του.

Αν δεν έσπευδαν για την απόφαση, μπορεί να μην έβγαινε η ετυμηγορία, γεγονός που το είχε καταστήσει σαφές η Πρόεδρος του Ειδικού δικαστηρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σενάρια για εκλογές τον Σεπτέμβριο: Οι πέντε προϋποθέσεις και ο παράγοντας των δικογραφιών
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοράη, μια αναμέτρηση το φθινόπωρο θα μπορούσε να αιφνιδιάσει την αντιπολίτευση ενώ τα νέα πολιτικά σχήματα δεν θα έχουν ακόμη προλάβει να οργανωθούν
Εκλογές
Σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου: Στο επίκεντρο οι αγροτικές ενισχύσεις και η αντιμετώπιση των επιζωοτιών
Εξετάστηκαν οι νέες καταβολές, η επιδότηση τιμολογίων λιπασμάτων και τα μέτρα βιοασφάλειας για ευλογιά αιγοπροβάτων και αφθώδη πυρετό στη Λέσβο
Μητσοτάκης, σύσκεψη στο Μαξίμου