Πολιτική

Ειδικό δικαστήριο: Το αργότερο έως την Δευτέρα η απόφαση για Παπαγγελόπουλο και Τουλουπάκη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έπεσε η αυλαία στη δίκη στο Ειδικό Δικαστήριο με κατηγορούμενους τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την Ελένη Τουλουπάκη.

Η απόφαση των δικαστών αναμένεται το Σάββατο ενώ αν δεν είναι έτοιμη η απόφαση, θα την ανακοινώσουν το αργότερο έως την Δευτέρα.

Μάλιστα οι δικαστές έχουν ξεκαθαρίσει οτι το δικαστήριο πιεζόταν να βγάλει την απόφαση πριν από την προκήρυξη των εκλογών καθώς όταν προκηρυχθούν τότε σταματά η λειτουργία του ειδικού δικαστηρίου.

Έτσι αν δεν έβγαινε τώρα η απόφαση θα έπρεπε το Ειδικό Δικαστήριο να περιμένει να συγκροτηθεί η νέα Βουλή και τον Ιούνιο πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν μέλη του.

Αν δεν έσπευδαν για την απόφαση, μπορεί να μην έβγαινε η ετυμηγορία, γεγονός που το είχε καταστήσει σαφές η Πρόεδρος του Ειδικού δικαστηρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Το Πολιτικό Συμβούλιο συνεδριάζει στη σκιά της κόντρας Ανδρουλάκη – Καστανίδη και της παρέμβασης Ρέππα
O Δημήτρης Ρέππας ζητά από το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ να εισηγηθεί στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος τη συμμετοχή του Χάρη Καστανίδη στο ψηφοδέλτιο της Α΄ Θεσσαλονίκης του κόμματος στις επόμενες εκλογές
Συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ
Παύλος Μαρινάκης: «Ο Τσίπρας θέλει να αποτινάξει από πάνω του το 2015»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην ανοιχτή επιστολή πέντε βουλευτών για το επιτελικό κράτος και χαρακτήρισε λάθος τον διαχωρισμό μεταξύ εξωκοινοβουλευτικών και κοινοβουλευτικών υπουργών
Παύλος Μαρινάκης
Η Βασιλική Πολύζου έκανε μήνυση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου για το επεισόδιο στην Αθηναϊκή Λέσχη
Η μήνυση κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου αφορά τις «πράξεις της εξύβρισης δημοσία και της συκοφαντικής δυσφήμισης» κάνοντας λόγο για «βαρύτατα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου