Πολιτική

Ντάισελμπλουμ: Μετά το διάγγελμα Τσίπρα δεν είμαι αισιόδοξος για το Eurogroup

Απαισιόδοξος εμφανίστηκε ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, σχετικά με το ενδεχόμενο προόδου στις διαπραγματεύσεις στην αποψινή συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, μετά και το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε ότι οι υπουργοί Οικονομικών των κρατών μελών της ευρωζώνης θα συζητήσουν σχετικά με την πρόταση η οποία εστάλη από την κυβέρνηση της Ελλάδας, έκρινε όμως ότι υπάρχει “μικρή πιθανότητα” να σημειωθεί πρόοδος μετά τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα σήμερα ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Θα συζητήσουμε σχετικά με τις προτάσεις, αλλά με αυτή την τελευταία ομιλία (του κ. Τσίπρα) βλέπω λιγοστές πιθανότητες προόδου“, ανέφερε ο Ντάισελμπλουμ σε δημοσιογράφους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Ο Αλέξης Δέδες ο πρώτος υποψήφιος βουλευτής του κόμματος – Από τα διοικητικά της ΑΕΚ στην πολιτική σκηνή
Σύμφωνα με το αθλητικό ρεπορτάζ, αποχωρεί από την «Ένωση» και ετοιμάζεται να κατέβει στις επόμενες εθνικές εκλογές με την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη του Αλέξη Τσίπρα
O Αλέξης Δέδες / ΑΠΕ 66