Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Παραίτηση Βαρουφάκη: Έκτακτο σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ

Φωτογραφία: Reuters
Φωτογραφία: Reuters

Μόλις ο Γιάνης Βαρουφάκης ανακοίνωσε μέσω… tweet την παραίτησή του από υπουργός Οικονομικών άρχισαν να “σκάνε” τα έκτακτα από τα διεθνή ΜΜΕ!

“Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε την παραίτησή του” έγραψε το αμερικανικό Fox News, “Ελλάδα: ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης ανακοίνωσε την απόλυσή του” έγραψε η γαλλική Le Point.

“Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης παραιτείται γιατί «κάποια μέλη της ευρωζώνης τον θεωρούν ανεπιθύμητο” ήταν το έκτακτο του Euronews.

“Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Γιάνης Βαρουφάκης παραιτήθηκε για να διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές” έγραψε η Le Soir, με τη Monde να στέλνει ένα… “ξερό” έκτακτο, μεταδίδοντας απλά την είδηση της παραίτησης του Γ. Βαρουφάκη, όπως και η Liberation.

“Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης λέει ότι παραιτείται, κατηγορώντας τους εταίρους του της ευρωζώνης πως «διεκδικούσαν την απουσία του»”, ήταν ο τίτλος του BBC, ενώ ο Guardian έγραψε: “Ο Γιάνης Βαρουφάκης παραιτήθηκε παρά το Όχι στο δημοψήφισμα”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε