Δευτέρα, 29 Απρ.
21oC Αθήνα

Είναι παντελώς τρελό! Θέλει να κάνει προσλήψεις και δεν την αφήνουν!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δεν είμαστε στα καλά μας. Την ώρα που η ανεργία καλπάζει, υπάρχει εταιρεία που θέλει να κάνει προσλήψεις, έχει τα χρήματα και δεν θα επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό, οι πελάτες ζητούν περισσότερες υπηρεσίες και αδυνατεί να τις προσφέρει γιατί δεν επιτρέπονται οι προλήψεις.

Η τρέλα σε όλα της το μεγαλείο με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ η οποία το 2015 θα χάσει περί τα 10 εκατομμύρια ευρώ λόγω έλλειψης προσωπικού.

Όπως, αναφέρεται σε ρεπορτάζ της «Ημερησίας» η Cosco ζήτησε να διπλασιαστούν τα δρομολόγια που μεταφέρουν προϊόντα από τον Πειραιά στην Τσεχία και η εταιρεία απάντησε αρνητικά γιατί δεν έχει προσωπικό ύστερα από τις μειώσεις που επέβαλε τη τρόικα.

Μάλιστα αν δεν προχωρήσει σε 400 ως 500 προσλήψεις ως το Δεκέμβριο θα αναγκαστεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ να περικόψει δρομολόγια τα οποία δεν είναι ζημιογόνα, αλλά κερδοφόρα.

Την ίδια ώρα 200 βαγόνια βρίσκονται ακινητοποιημένα γιατί η ROSCO δεν έχει επαρκές προσωπικό να τα επισκευάσει. Η τρέλα στη χώρα της ανεργίας σε όλο της το μεγαλείο.

Μάλιστα για να εκτελεστεί το σημερινό πρόγραμμα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ όλοι εργαζόμενοι στις σιδηροδρομικές εταιρείες αναγκάζονται σε πολύωρη υπερωριακή απασχόληση, κάτι που κοστίζει ακριβότερα από την πρόσληψη νέων υπαλλήλων.

Και οι πολιτικοί πετούν λάσπη στα μπαλκόνια…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε