Πολιτική

Ειρωνεία Μαξίμου: “Ο καλύτερος Κυριάκος όλων των εποχών…”

Συνέχεια στον... "πόλεμο" που κράτησε σχεδόν εννέα ώρες στη Βουλή δίνουν σήμερα τα επιτελεία της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατία. Με άκρως ειρωνική διάθεση, κύκλοι του Μαξίμου κάνουν λόγο για τον... «καλύτερο Κυριάκο όλων των εποχών» και καλούν τον πρόεδρο της ΝΔ να μη διαβάζει μόνο... Μοντεσκιέ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Για μια φορά ακόμα, “κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας” βγαίνουν να δηλώσουν ενθουσιασμένοι από την εμφάνιση του αρχηγού τους στην Βουλή. Αντικειμενικά, μιλώντας, πάντα» αναφέρουν αρχικά οι κύκλοι της κυβέρνησης.

Και σημειώνουν πως αυτή η εκτίμηση της Πειραιώς έρχεται «μόλις 12 ώρες μετά την λήξη της χθεσινής συζήτησης, κατά την οποία ο κ. Μητσοτάκης περιορίστηκε σε δύο πράγματα:
– Στην αποφυγή οποιασδήποτε απάντησης σχετικά με την διαπλοκή
– Στην προσπάθεια να περισώσει το καθεστώς ανομίας δεκαετιών στις τηλεοπτικές συχνότητες».

«Εάν βέβαια εμφανίσεις του κ. Μητσοτάκη σαν την χθεσινή, ενθουσιάζουν τους “κύκλους του”, η άποψη όλης της υπόλοιπης κοινωνίας περισσεύει… Ας διαβάζουν τουλάχιστον τις φιλικές ιστοσελίδες τους. Όπως το antinews για παράδειγμα. Όχι μόνο Μοντεσκιέ.. .», καταλήγουν.

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι κύκλοι της κυβέρνησης επικαλούνται δημοσιεύματα του antinews τις τελευταίες ώρες που αναφέρουν ότι Κυριάκος Μητσοτάκης δεν απάντησε, κατά την παρουσία του στη Βουλή τη Δευτέρα (10.10.2016), για υποθέσεις στις οποίες έχει ευθύνες και ήταν χαλαρός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πυρά Παππά κατά της κυβέρνησης: «Ένα ευρώ στην κοινωνία, επτά στους δανειστές»
Στο στόχαστρο του μπαίνει η πολιτική των πρόωρων αποπληρωμών του δημόσιου χρέους και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση εξοφλεί δάνεια χαμηλού επιτοκίου την ώρα που η χώρα δανείζεται ακριβότερα από τις αγορές
Ο Νίκος Παππάς 6
Ο Μητσοτάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά στη Μαντόνα για τα γενέθλιά της – «Έλα ξανά του χρόνου»
Το βράδυ της Πέμπτης η Μαντόνα ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από φωτογραφίες και βίντεο από το εορταστικό κλίμα με τον Μητσοτάκη να το αναδημοσιεύει με στόρι
Κυριάκος Μητσοτάκης 21
Αντώνης Σαμαράς για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Μακριά από ιδεολογικές μεμψιμοιρίες αποχαιρετώ με συγκίνηση τον σπουδαίο, πολιτικό στοχαστή»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον διακεκριμένο ακαδημαϊκό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, υπογραμμίζοντας τη συμβολή του στη μελέτη της ελληνικής κοινωνίας
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς
Σκληρή απάντηση του ΥΠΕΞ στην Τουρκία μετά τις αντιδράσεις για το χωροταξικό για τις ΑΠΕ: «Το καθεστώς κυριαρχίας στο Αιγαίο είναι απολύτως ξεκάθαρο»
Διπλή παρέμβαση από τα τουρκικά υπουργεία Εξωτερικών και Αμυνας κατά του ελληνικού ενεργειακού σχεδιασμού – «Παράνομα» και χωρίς έννομο αποτέλεσμα τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα, απαντά η Αθήνα
Αιγαίο, άσκηση, φρεγάτες 126
Ρένα Δούρου: «Η Τουρκία επαναφέρει τις γκρίζες ζώνες» – Πυρά στην κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά
Η πρόεδρος της ΚΟ και τομεάρχισσα Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το Μαξίμου ότι παραμένει σε ρόλο «σχολιαστή / παρατηρητή», την ώρα που η Άγκυρα επαναφέρει τις αμφισβητήσεις της στο Αιγαίο και επιμένει στη «Γαλάζια Πατρίδα»
Η Ρένα Δούρου
ΠΑΣΟΚ κατά Πιερρακάκη: «Απύθμενο θράσος, κρατήσαμε τη χώρα στο ευρώ» – «Θα ήταν υπουργός της δραχμής»
Σφοδρή απάντηση στη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών - «Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από πολιτικούς που περιφέρουν τις φιλοδοξίες τους από το ένα κόμμα στο άλλο»
Κυριάκος Πιερρακάκης 19