Πολιτική

Ειρωνική απάντηση Κασσελάκη σε Μητσοτάκη: «Να με ενημερώσουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες όταν επιστραφούν οι κόποι τους στην κοινωνία»

Με ένα ειρωνικό σχόλιο απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε σημερινή ανάρτηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με την οποία «τα χρήματα από τον εντοπισμό της φοροδιαφυγής θα επιστρέφουν στην κοινωνία».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στα όσα έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον καθιερωμένο εβδομαδιαίο απολογισμό της Κυβέρνησης με ανάρτησή του στις σελίδες του στα social media.

O Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε με ειρωνικό τρόπο στην ανάρτησή του: «Οι τίμιοι ελεύθεροι επαγγελματίες που βαφτίζονται συλλήβδην “φοροφυγάδες” για να πληρώνουν παραπάνω φόρο 1.444 ευρώ ανεξαρτήτως των εισοδημάτων τους, παρακαλώ να με ενημερώσουν όταν δουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη να επιστρέφει τους κόπους τους στην κοινωνία».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο υπουργικό: Σημαντική τομή η ενίσχυση των συλλογικών συμβάσεων – Αύριο επιστρέφεται ένα ενοίκιο σε 1 εκατομμύριο πολίτες
«Όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία για την μεταρρυθμιστική διάθεση της κυβέρνησης αρκεί να δει τη σημερινή ατζέντα του υπουργικού συμβουλίου»
υπουργικό 27
Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την παρουσίαση της «Ιθάκης» - «Τους ευχαριστώ πολύ για τα καλά τους λόγια, εγώ θα μιλήσω στις 3 Δεκεμβρίου»
Ο πρώην πρωθυπουργός χαμογελαστός ευχαριστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Δημήτρη Κουτσούμπα, τον Στέφανο Κασσελάκη, τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Παύλο Μαρινάκη για τα καλά τους λόγια
Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα «Ιθάκη» 21