Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Εισαγγελέας για τις κάμερες της Χρυσής Αυγής στην παραλιακή

Εισαγγελέας για τις κάμερες της Χρυσής Αυγής στην παραλιακή

Στον εισαγγελέα και την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα διαβιβάστηκε έκθεση-αυτοψία της Ασφάλειας για κάμερες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην παραλιακή λεωφόρο.

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα διαβιβάστηκε η έκθεση έρευνας- αυτοψίας του Τμήματος Ασφαλείας Αλίμου, για την εγκατάσταση δύο καμερών βιντεοσκόπησης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην παραλιακή λεωφόρο (Ποσειδώνος).

Τα παραπάνω γίνονται γνωστά σε έγγραφο του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τσουκαλά.

Ο βουλευτής στην ερώτησή του προς τον υπουργό επικαλούνταν καταγγελίες πολιτών ότι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Άλιμο έχει τοποθετηθεί κάμερα προκλητικά στραμμένη προς τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και όχι στραμμένη για την ασφάλεια στην είσοδο.

Ο κ. Τσουκαλάς διατύπωνε την εκτίμηση ότι η κάμερα τοποθετήθηκε μετά από επίθεση σε βάρος των γραφείων της Χρυσής Αυγής, επισήμαινε, όμως, ότι δεν είναι εγκατεστημένη στην είσοδο των γραφείων, αλλά στο μπαλκόνι και «κοιτάει» στα δύο ρεύματα του δρόμου.

Ο βουλευτής ζητούσε να ενημερωθεί αν ο νόμος επιτρέπει κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι υπάρχει κίνδυνος καταγραφής και βιντεοσκόπησης προσωπικών δεδομένων ανυποψίαστων πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χρυσή Αυγή: “Άργησαν να ξηλώσουν Μέργο και Αθανασόπουλο”

Αθώος ο Ηλίας Κασιδιάρης για τη συνέργεια στη ληστεία και τον ξυλοδαρμό φοιτητή

Η Χρυσή Αυγή ονειρεύεται εξορίες και εκτελέσεις αριστερών στη Μακρόνησο! – Υποψήφιος βουλευτής εξηγεί πως θα κάνει σαπούνια τους αλλοδαπούς!

Εύβοια: Το ”έλα να δεις” στο δημοτικό συμβούλιο με τη Χρυσή Αυγή – Βίντεο!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε