Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Εισηγήσεις στον Αλέξη Τσίπρα για Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών για το προσφυγικό

Εισηγήσεις στον Αλέξη Τσίπρα για Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών για το προσφυγικό

Σε συναγερμό βρίσκεται το Μαξίμου για το θέμα του προσφυγικού, καθώς η κατάσταση στην Ειδομένη είναι εκρηκτική και διαρκώς πληθαίνουν οι ευρωπαϊκές δυνάμεις που τάσσονται υπέρ του κλεισίματος των συνόρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού προτείνουν στον Αλέξη Τσίπρα να ανακοινώσει τη σύγκλιση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, προκειμένου να ενημερωθεί η αντιπολίτευση και να εξετάσουν λύσεις και σενάρια.

Για το λόγο αυτό συγκλίθηκε έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου δεν αποκλείεται να αναλάβει περισσότερη ενεργή δράση και το υπουργείο Εξωτερικών κυρίως στο μέτωπο των πιέσεων προς τα Σκόπια.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δ.Βίτσας, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Νίκος Ξυδάκης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε