Πολιτική

Είστε ληστής τραπεζών; Μπορεί να σας… ψάχνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Αν δεν το δει κανείς με τα μάτια του, δυσκολεύεται να το πιστέψει. Κι όμως, η Πλεύση Ελευθερίας και η Ζωή Κωνσταντοπούλου "ανοίγουν" τις αγκάλες τους για όλους. Ακόμη και για κάποιον που μπορεί να είναι ληστής τραπεζών.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο site του κόμματος της πρώην προέδρου της Βουλής υπάρχει το section “Θέλω να Συστηθώ”. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και το κόμμα της αναζητούν υποστηρικτές. Και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μπει στο plefsieleftherias.gr για να… συστηθεί. Και ανάμεσα στα “κουτάκια” που μπορεί να… τικάρει, είναι και η ιδιότητα “ληστής τραπεζών”!

«Συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα, μας βοηθάτε να σας γνωρίσουμε καλύτερα και να επικοινωνήσουμε μαζί σας πάνω στα ταλέντα σας και τις επαγγελματικές ή ερασιτεχνικές δεξιότητές σας» αναφέρει το μήνυμα στο site.

Και αφού ο ενδιαφερόμενος συμπληρώσει όνομα, επώνυμο, email, φύλο, ημερομηνία γέννησης, επάγγελμα και αν έχει συνδικαλιστική δράση, στα δεξιά υπάρχει ακόμη μια στήλη.

Είστε ληστής τραπεζών;

«Επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα» είναι ο “τίτλος” της στήλης. Και ακολουθούν επαγγέλματα. Τι περίεργο θα πει κανείς.

Ανάμεσά τους είναι και το “ληστής τραπεζών”…

Δείτε τα screenshots από το site της Πλεύσης Ελευθερίας

erotimatologio pleusi erotimatologio pleusi erotimatologio pleusi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Έκθετη η κυβέρνηση με την ηλεκτρική διασύνδεση και το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Μετράμε εθνικές ήττες
Στο στόχαστρο του κόμματος Τσίπρα οι χειρισμοί Γεραπετρίτη - Η Αμαλίας ζητεί εξηγήσεις για τη μη επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία και την καθυστέρηση στην επέκταση των χωρικών υδάτων
Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛΑΣ) 12
Σωτήρης Σέρμπος στο newsit.gr για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Η Ελλάδα δεν διαθέτει μόχλευση στη Λιβύη – Η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη δεν αρκεί χωρίς παρουσία στο πεδίο»
Ο καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής του ΔΠΘ και πρώην διπλωματικός σύμβουλος αναλύει πώς η Τουρκία ενίσχυσε την επιρροή της, τις αδυναμίες της ελληνικής στρατηγικής και τους κινδύνους για την ηλεκτρική διασύνδεση, τα 12 ναυτικά μίλια και την Ανατολική Μεσόγειο
Χαλίφα Χαφτάρ 22