Πολιτική

Εισβολή στην Ουκρανία: Έκτακτο ΚΥΣΕΑ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Οι καταιγιστικές εξελίξεις με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία οδήγησαν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην απόφαση να συγκαλέσει εκ νέου έκτακτο ΚΥΣΕΑ.

Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας θα συνεδριάσει στις 10.30 με την συμμετοχή και του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα.

Υπενθυμίζεται ότι είχε συγκληθεί ΚΥΣΕΑ και στις 22 Φεβρουαρίου πάλι με την συμμετοχή του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκρέκα όπου εξετάστηκαν όλα τα εναλλακτικά σενάρια για την επάρκεια της τροφοδοσίας της χώρας με φυσικό αέριο. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μέσα στη Σύνοδο Κορυφής: «Όχι business as usual με τρίτες χώρες στην άμυνα», είπε ο Μητσοτάκης – Η προειδοποίηση Ζελένσκι και ο ανυποχώρητος Όρμπαν
Στη συζήτηση για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και άμυνα και συγκεκριμένα σχετικά με τη συνεργασία της ΕΕ με τρίτες χώρες, ο πρωθυπουργός...
Σύνοδος Κορυφής 3
Μήνυμα στη Λιβύη από Βρυξέλλες: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να εχει νομικές συνέπειες για τρίτα κράτη
«Η επανάληψη αυτού του μηνύματος είναι απαραίτητη για να καταστήσει σαφές σε Τουρκία και Λιβύη ότι αυτό το μνημόνιο δεν έχει καμία πρακτική αξία»
Χάρτης 18