Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Έκαψαν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πεύκη [pics]

Έκαψαν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πεύκη [pics]

Αναστάτωση επικράτησε περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης (12.09.2019), στην Πεύκη, όταν σημειώθηκε επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Στο ισόγειο πολυκατοικίας, επί της οδού Δημοκρατίας, όπου στεγάζονται τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, οι δράστες έσπασαν το τζάμι και πέταξαν γκαζάκια, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένοικοι της πολυκατοικίας ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, αλλά μέχρι να φτάσει, προσπάθησαν και οι ίδιοι με πυροσβεστήρες να σβήσουν την φωτιά, για να μην πάρει έκταση. Από την επίθεση, προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης.

Οι εικόνες της καταστροφής

«Η δεύτερη επίθεση σε γραφεία της ΝΔ μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά στην Πεύκη, συνιστά συνεχιζόμενη επίθεση εις βάρος της Δημοκρατίας», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ και προσθέτει: «Ας αντιληφθούν όλοι οτι τέτοιες επιθέσεις δεν μας πτοούν και η ΝΔ θα συνεχίσει αταλάντευτα να δίνει τη μάχη της Ασφαλείας των πολιτών, η οποία είναι ουσιαστικό συστατικό μιας δημοκρατικής πολιτείας».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις