Πολιτική

Εκλέγεται πρόεδρος της Βουλής ο Κώστας Τασούλας

Ο Κώστας Τασούλας, τον οποίο προτείνει η ΝΔ και έχει ευρεία συναίνεση, αναμένεται να αναδειχθεί σήμερα (18.07.2019) νέος πρόεδρος της Βουλής.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου προέδρου του Κοινοβουλίου έχει προγραμματιστεί για τις 10:30. Μετά την ψηφοφορία, ο Κώστας Τασούλας θα κάνει την προγραμματική του ομιλία και θα ακολουθήσει η τελετή παράδοσης και παραλαβής.

Τον Κώστα Τασούλα για πρόεδρο της Βουλής δεν θα ψηφίσουν μόνο οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αλλά και εκείνοι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ.

Μετά την εκλογή του προέδρου της Βουλής θα ακολουθήσει νέα συνεδρίαση για την εκλογή των αντιπροέδρων. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η ΝΔ θα προτείνει ως αντιπροέδρους της Βουλής τους Νικήτα Κακλαμάνη, Θανάση Μπούρα και Χαράλαμπο Αθανασίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προτείνει τον Δημήτρη Βίτσα. Το ΚΙΝΑΛΛ θα προτείνει αντιπρόεδρο τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και το ΚΚΕ τον Γιάννη Λαμπρούλη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κατρίνης για Φαραντούρη και τον διορισμό της γυναίκας του: «Στη θέση του δεν θα το έκανα»
Ο ευρωβουλευτής υποστηρίζει ότι η σύζυγός του επιλέχθηκε για την απόσπασή της στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες βάσει των απαιτούμενων τυπικών και ουσιαστικών προσόντων της
Κατρίνης και Φαραντούρης
5