Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Εκλογές 2015 – Αυτό το χαρτί ξέχασε ο Βαγγέλης στο debate (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτό από youtube
Φωτό από youtube

Η απάντηση δόθηκε! Ο Πάνος Καμμένος πρωταγωνιστεί στο νέο τηλεοπτικό σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το οποίο είναι η συνέχεια του χθεσινού teaser, σχετικά με το “χαρτάκι” που ξέχασε ο Βαγγέλης Μείμαράκης στο debate. Όλα αυτά με φόντο τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015.

Χθες, Τρίτη, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έδωσαν στη δημοσιότητα ένα teaser video, στο οποίο ο Πάνος Καμμένος παρακολουθεί το debate της Δευτέρας μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, μέχρι που κάποιος τον διακόπτει και του δίνει ένα τσαλακωμένο χαρτάκι, λέγοντάς του πως το ξέχασε στην τηλεμαχία ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

Σήμερα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μίλησε ζωντανά στο στούντιο του newsit.gr και μέσα σε όλα τα άλλα αναφέρθηκε και στο συγκεκριμένο σποτ, λέγοντας πως θα μεταβεί στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων για να… πάρει το χαρτάκι που ξέχασε!

Η απάντηση, λοιπόν, έχει δοθεί! Αφού πρώτα την… προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Πολύ κακό για το τίποτα θα μπορούσε κανείς να πει, αφού στο νέο τηλεοπτικό σποτ, ο Πάνος Καμμένος εμφανίζεται να ανοίγει τελικά το “ξεχασμένο” χαρτί, το οποίο αποδείχθηκε ένα… καραβάκι, με την σημαία της Ελλάδας.

“Α ρε Βαγγέλη. Άσ’ το, θα το φροντίσω εγώ” λέει ο αρχηγός των ΑΝΕΛ κρατώντας το καραβάκι που ονομάζεται “ΕΛΛΑΣ”…

Δείτε το βίντεο:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε