Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Εκλογές 2015: Επικοινωνία Θεοδωράκη – Παυλόπουλου – Τι συζήτησαν

Εκλογές 2015: Επικοινωνία Θεοδωράκη – Παυλόπουλου – Τι συζήτησαν

Πριν από λίγη ώρα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο μετά την ολοκλήρωση και της τρίτης διερευνητικής εντολής από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, όπως έγινε γνωστό από πηγές του Ποταμιού. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας ο κ. Παυλόπουλος ενημέρωσε τον κ. Θεοδωράκη ότι εξέφρασαν την αντίρρησή τους να παραστούν σε σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών οι Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Καμμένος και Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού διεμήνυσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι από τη στιγμή που αρνούνται οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, δεν έχει νόημα η σύσκεψη. Ωστόσο επεσήμανε στον κ. Παυλόπουλο ότι η Προεδρία της Δημοκρατίας θα πρέπει να καταστήσει σαφές ποιοι πολιτικοί αρχηγοί αρνήθηκαν τη συμμετοχή στη σύσκεψη.

Επίσης έγινε γνωστό ότι το Ποτάμι δεν έχει αντίρρηση να ορκιστεί υπηρεσιακός πρωθυπουργός η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου. Όμως σημειώνεται ότι πιθανόν να προκύψει ζήτημα από τον ορισμό κάποιου υπηρεσιακού υπουργού. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε