Πολιτική

Εκλογές 2015 – Φλαμπουράρης: “Κατάντησαν την εθνική ενότητα φτηνή προεκλογική διακήρυξη”

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθήνας, αναφέρθηκε στην πρόταση για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας μετά τις εκλογές.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA 989 και τη δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου, τόνισε:

– Επιδιώκουμε πλειοψηφία στη Βουλή για να μπορούμε να κυβερνήσουμε σε σταθερό πολιτικό περιβάλλον.

– Αν δεν έχουμε πλειοψηφία, πράγμα που θα φανεί μετά την ψήφο του ελληνικού λαού, τότε με βάση το νέο διαμορφωμένο πολιτικό σκηνικό (που θα κρύβει εκπλήξεις) θα καθορίσουμε τη στάση μας με βασικό κριτήριο την αποφυγή νέων εκλογών.

– Η εθνική ενότητα είναι σοβαρός στόχος κι όχι φτηνή προεκλογική διακήρυξη, όπως την έχουν καταντήσει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.

Πιο αναλυτικά, ο πρώην υπουργός Επικρατείας σημείωσε: “Η εθνική ενότητα, με 1,5 εκ. ανέργους, 3 εκ. κάτω από τα όρια της φτώχειας, χιλιάδες κλειστά μικρά μαγαζιά, με την παιδεία και τον πολιτισμό σε παρακμή, την υγεία και περίθαλψη να παραπαίουν, φαντάζει κοροϊδία. Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν ζητάει ισχυρή εντολή για να αρχίσει να βελτιώνει την κατάσταση με στόχο να ανατραπεί αυτή η πραγματικότητα. Σ’ αυτή την εθνική ενότητα καλούμε τον κόσμο να συσπειρωθεί, να παλέψει μαζί μας, και, αν χρειαστεί, και κόντρα στην κυβέρνησή του”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας για την 28η Οκτωβρίου: «Η Ελλάδα μπορεί όχι μόνο να αποτρέπει, αλλά και να κατατροπώνει κάθε απειλή»
Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά τη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη - Η αναφορά στην εθνική ομοψυχία και τα νέα οπλικά συστήματα
Κωνσταντίνος Τασούλας, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, 28η Οκτωβρίου