Πολιτική

Εκλογές 2015 – Γυαλιά καρφιά το περίπτερο του ΠΑΣΟΚ στην Κοραή

"Καλοκαιρινό» έκαναν άγνωστοι το εκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη στην πλατεία Κοραή τα ξημερώματα του Σαββάτου, λίγες ώρες πριν από τις εκλογές.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πεταμένα ψηφοδέλτια, σκισμένες αφίσες και γενικώς… καταστροφή από τους αγνώστους που βανδάλισαν το κεντρικό εκλογικό περίπτερο που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Κοραή.



“Οι φασιστικές αυτές επιθέσεις δεν μας πτοούν. Αντίθετα κάνουν πιο επιτακτική την ανάγκη να αναδειχθεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη σε τρίτη πολιτική δύναμη, ώστε να συμβάλει καθοριστικά στην ομαλότητα και στη σταθερότητα. Οι δημοκρατικοί πολίτες θα δώσουν την απάντηση τους την Κυριακή“, αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης κάθε φορά που βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδα επιστρέφει στην τακτική της λάσπης»
Από το Παρίσι, ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ. κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι καταφεύγει στη συκοφαντία όταν πιέζεται από την ακρίβεια και τα κοινωνικά προβλήματα - Κάλεσμα συνεννόησης στις προοδευτικές δυνάμεις
Ο Αλέξης Τσίπρας 8