Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές 2015 – Κωνσταντοπούλου: Ο δοτός Φλαμπουράρης και τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)
Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)

Εκλογές 2015: Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter σχολίασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Τα σχόλιά της για τους πρώην… “συντρόφους” της, “φαρμάκι” πραγματικό.

Κάθε tweet ξεκινά με τη φράση “ψηφοδέλτια της Παραιτηθείσας Κυβέρνησης”. Τα καρφιά έρχονται μετά! Η Πρόεδρος της Βουλής μιλά για δοτούς, κατονομάζει ως έναν από αυτούς τον Αλέκο Φλαμπουράρη, κατηγορεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ πως έβαλε τα… “δικά της παιδιά” πάνω από εκείνους που είχαν πάρει στις εκλογές του Ιανουαρίου περισσότερους σταυρούς και κάνει λόγο για “σύστημα Μαξίμου” που είναι πάνω από τον εναπομείναντα ΣΥΡΙΖΑ.

“Ο δοτός Φλαμπουράρης πάνω από τον Σακελλαρίδη” σχολιάζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ από τα πυρά της δεν γλιτώνουν ούτε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, αλλά ούτε και ο Γιάννης Δραγασάκης, που μπήκε στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλεί δε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να ονομάσει τα ψηφοδέλτια “λίστα Μαξίμου”. “Ο ΣΥΡΙΖΑ που διαλύσατε δεν θα γίνει φερεντζές ξεπλύματος δικών σας ευθυνών”, σημειώνει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε