Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Εκλογές 2015 – Κυβέρνηση για Μεϊμαράκη: Φθαρμένο και απαξιωμένο υλικό

Εκλογές 2015 – Κυβέρνηση για Μεϊμαράκη: Φθαρμένο και απαξιωμένο υλικό

Μπορεί η προεκλογική περίοδος, επισήμως, να μην έχει ξεκινήσει αλλά ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία κρατούν εδώ και μέρες ψηλά το… λάβαρο. Έτσι και σήμερα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα και η κυβέρνηση του απάντησε. Όλα, δε υψηλότατους τόνους!

Κυβερνητικοί κύκλοι ανέφεραν, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του, κατηγόρησαν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη πως “πολιτεύεται με κύρια εργαλεία του το απαράμιλλο προσωπικό του ύφος και τις συνεχείς αντιφάσεις”.

“Πότε δηλώνει ότι «ο Τσίπρας κάνει εκλογές για να φύγει» και πότε ότι «ο Τσίπρας έσκαβε τον τάφο μας από τις 12 Ιουλίου». Στο ενδιάμεσο δηλώνει την διαθεσιμότητα της ΝΔ για συμμετοχή «σε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Τσίπρα»”, ανέφεραν.

“O κ. Μειμαράκης μπορεί να είναι νέος στην αρχηγία της ΝΔ, αλλά δεν είναι καθόλου νέος στην πολιτική. Γνωρίζει πολύ καλά τα πεπραγμένα του κόμματος του στην κυβέρνηση, παρόλο που κάνει απελπισμένες προσπάθειες για να τα «ξεχάσει». Όπως ο ελληνικός λαός γνωρίζει καλά τι σήμαινε η περιβόητη «ανάπτυξη» αλα ΝΔ για τα φτωχά λαϊκά στρώματα και πόσο ακριβά πλήρωσε τη «σταθερότητα» της διαπλοκής και της διαφθοράς”, σημείωναν επίσης.

Και κατέληγαν: “Δεν υπάρχει κανένα νέο ξεκίνημα από τα πιο φθαρμένα και απαξιωμένα υλικά του παλιού πολιτικού συστήματος”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε