Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Εκλογές 2015 – Λαφαζάνης κατά Παυλόπουλου: Είσαι εντολοδόχος

Εκλογές 2015 – Λαφαζάνης κατά Παυλόπουλου: Είσαι εντολοδόχος

”Για πρώτη φορά στη χώρα μας γίνονται εκλογές εξπρές και μάλιστα Αυγουστιάτικα, με ευθύνη της κυβέρνησης αλλά και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Παυλόπουλος έδρασε ως εντολοδόχος της κυβέρνησης” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ο Π. Λαφαζάνης εξαπέλυσε την επίθεση που είχε προαναγγείλει κατά του Π. Παυλόπουλου για την ημερομηνία των εκλογών.

Η Λαϊκή Ενότητα χαρακτηρίζει ως εντολοδόχο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και βαθιά αντιδημοκρατική εκτροπή τις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου.

”Για πρώτη φορά στη χώρα μας γίνονται εκλογές εξπρές και μάλιστα Αυγουστιάτικα, με ευθύνη της κυβέρνησης αλλά και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδρασε ως εντολοδόχος της κυβέρνησης και δεν ανταποκρίθηκε στις προτάσεις της Λαϊκής Ενότητας και του προέδρου της Παν. Λαφαζάνη για σύγκληση της σύσκεψης πολιτικών αρχηγών με φυσική παρουσία όλων των προέδρων των κομμάτων, και για εκλογές το νωρίτερο στις 27 Σεπτέμβρη”.
Είναι φανερό ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτούργησε αποκλειστικά με βάση το συμφέρον της συγκυβέρνησης του εναπομείναντος νεομνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, που ως στόχο είχαν τις εκλογές fast track ώστε να κρύψουν κάτω από το χαλί τις επιπτώσεις των μέτρων του νέου μνημονίου”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε