Πολιτική

Εκλογές 2015 – Λαφαζάνης κατά Παυλόπουλου: Είσαι εντολοδόχος

''Για πρώτη φορά στη χώρα μας γίνονται εκλογές εξπρές και μάλιστα Αυγουστιάτικα, με ευθύνη της κυβέρνησης αλλά και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Παυλόπουλος έδρασε ως εντολοδόχος της κυβέρνησης'' αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Π. Λαφαζάνης εξαπέλυσε την επίθεση που είχε προαναγγείλει κατά του Π. Παυλόπουλου για την ημερομηνία των εκλογών.

Η Λαϊκή Ενότητα χαρακτηρίζει ως εντολοδόχο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και βαθιά αντιδημοκρατική εκτροπή τις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου.

”Για πρώτη φορά στη χώρα μας γίνονται εκλογές εξπρές και μάλιστα Αυγουστιάτικα, με ευθύνη της κυβέρνησης αλλά και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδρασε ως εντολοδόχος της κυβέρνησης και δεν ανταποκρίθηκε στις προτάσεις της Λαϊκής Ενότητας και του προέδρου της Παν. Λαφαζάνη για σύγκληση της σύσκεψης πολιτικών αρχηγών με φυσική παρουσία όλων των προέδρων των κομμάτων, και για εκλογές το νωρίτερο στις 27 Σεπτέμβρη”.
Είναι φανερό ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτούργησε αποκλειστικά με βάση το συμφέρον της συγκυβέρνησης του εναπομείναντος νεομνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, που ως στόχο είχαν τις εκλογές fast track ώστε να κρύψουν κάτω από το χαλί τις επιπτώσεις των μέτρων του νέου μνημονίου”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης για Pizza Fan και «Χωριάτικο»: Η διαφθορά χτυπιέται στη ρίζα της – Πιάνονται πλέον και τα μεγάλα ψάρια
Ο υπουργός Υγείας απέρριψε την ύπαρξη πολιτικού ζητήματος στην υπόθεση Μπεκίρη και χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ μοναδικό θεωρητικό εταίρο συγκυβέρνησης - : «Δεν μπορεί ο Τσίπρας να το παίξει έντιμος»
Άδωνις Γεωργιάδης
Παύλος Μαρινάκης: Το τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν ήταν εθνική ήττα, είναι παράνομο και ανυπόστατο
«Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα πολιτικής βούλησης ενός νέου σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας που δεν υπήρχε και υπάρχει πλέον» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις υποθέσεις Pizza Fan, «Χωριάτικο» και Basketgate
Παύλος Μαρινάκης
ΝΔ: Αναλαμβάνουν καθήκοντα οι 4 νέοι αναπληρωτές εκπρόσωποι - Κανελλοπούλου, Νασιμπιάν, Λαγκαδιανός και Δαμιανού
Τον συντονισμό της ομάδας των αναπληρωτών εκπροσώπων αναλαμβάνει η Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Αλεξάνδρα Σδούκου, με στόχο την ενίσχυση της δημόσιας παρουσίας του κόμματος
Οι τέσσερις νέοι αναπληρωτές εκπρόσωποι της ΝΔ
ΠΑΣΟΚ: Ο καφές στο Κολωνάκι που έφερε «αναταραχή» στην Κεντροαριστερά και η επιχείρηση «ανάδειξη των πρωτοκλασάτων»
Το ραντεβού ανάμεσα στους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ απενοχοποίησε την ύπαρξη διαύλου επικοινωνίας μεταξύ Χαριλάου Τρικούπη και Κουμουνδούρου
ΠΑΣΟΚ, Γραφεία Χαριλάου Τρικούπη
Το χαρτί της εντιμότητας παίζει η ΕΛΑΣ απέναντι στην κυβέρνηση των σκανδάλων
Με επίκεντρο τη διαφάνεια, τους ελέγχους και τη λογοδοσία, η Συμπαράταξη του Αλέξη Τσίπρα συνδέει τις κυβερνητικές υποθέσεις με μια συνολικότερη κρίση θεσμών - «Ρεκόρ διαφθοράς» καταγγέλλει η Θεώνη Κουφονικολάκου, ενώ προτείνει σύστημα ελέγχου των δημόσιων συμβάσεων με τεχνητή νοημοσύνη
Αλέξης Τσίπρας 6
«Μετωπική» Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη στη Βουλή με φόντο το «Χωριάτικο» – Έδωσαν ραντεβού στα Χανιά
«Θα αλλάξω το εισιτήριο, θα βγάλω πρωινό για να τα πούμε», είπε ο Πολάκης με τον Γεωργιάδη να του απαντά: «Χαίρομαι που θα αλλάξεις την πτήση σου και θα είμαστε μαζί»
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης στην Ολομέλεια της Βουλής 12