Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Εκλογές 2015: Λαφαζάνης: Πήγε για μαλλί ο Τσίπρας και θα βγει κουρεμένος

Εκλογές 2015: Λαφαζάνης: Πήγε για μαλλί ο Τσίπρας και θα βγει κουρεμένος

Με αιχμές προς τον Αλέξη Τσίπρα ήταν η συνέντευξη του Παναγιώτη Λαφαζάνη στον ΣΚΑΙ όπου κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού για πρόωρες εκλογές δήλωσε πως πήγε για μαλλί και κινδυνεύει να βγει κουρεμένος.

Σημείωσε πως ο κ. Τσίπρας θεωρούσε πως οι εκλογές και η αυτοδυναμία θα ήταν περίπατγος για εκείνον και αυτό όπως φαίνεται δεν του βγήκε.

Ο κ. Λαφαζάνης ξεκαθάρισε πως το κόμμα της Λαίκής Ενότητας δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ νούμερο 2 αλλά πήραν ότι θεωρούσαν καλό από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ριζοσπαστισμό του, αλλά όχι τη διπλή γλώσσα και την ασυνέπεια, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος της ΛΑΕ αρνήθηκε πως το κόμμα του είναι το κόμμα της δραχμής λέγοντας μάλιστα πως αυτό είναι μία ανοησία. Ωστόσο, επεσήμανε πως για να βγει η χώρα από την κρίση χρειάζεται εθνικό νόμισμα.

Αναφορικά με την πρόταση της κας Κωνσταντοπούλου για debate με τον Αλέξη Τσίπρα σημείωσε πως θα είχε πολύ ενδιαφέρον καθώς οι δύο τους είναι πολλά χρόνια φίλοι. Μάλιστα και ο ίδιος διευκρίνισε πως δεν έχει καμία προσωπική διαφορά με τον Αλέξη Τσίπρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε