Πολιτική

Εκλογές 2015 – Νάντια Βαλαβάνη: Ανέβηκε στο άρμα της Λαϊκής Ενότητας

Την απόφασή της να ενταχθεί στη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής η πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Λίγες μέρες αφού ανακοίνωσε ότι δεν θα “κατέβει” στις επερχόμενες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε την προσχώρησή της στο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

“Συμπαρατάσσομαι με την προσπάθεια συγκρότησης του πλατιού εκλογικού μετώπου της Λαϊκής Ενότητας ενάντια στις πολιτικές που πέντε χρόνια τώρα καταστρέφουν το λαό και τη χώρα και που τις τσιμεντάρει αυτές τις πολιτικές το τρίτο Μνημόνιο”, δήλωσε η Νάντια Βαλαβάνη στο περιστύλιο της Βουλής.

Δείτε τη δήλωσή της

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα από το Παρίσι: Φόρος στο πλουσιότερο 1% και παραγωγική ανασυγκρότηση
Η αλληλεγγύη στις γαλλικές κινητοποιήσεις, η φορολόγηση του πλούτου και η υπεράσπιση των επιλογών του 2015 συνδέονται με την πρόταση του προέδρου της ΕΛ.Α.Σ. για επιστροφή της Αριστεράς στην εξουσία.
Αλέξης Τσίπρας