Πολιτική

Εκλογές 2015: Ο… “άγιος” Τσίπρας κατά της αποχής!

Με μια φωτογραφία στη σελίδα του Αλέξη Τσίπρα στο Facebook, που τον δείχνει... άγιο με φωτοστέφανο, επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει από τους αναποφάσιστους να μην απέχουν από τις εκλογές της Κυριακής (20/09/2015).

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρώην πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του αυτο… τρολάρονται κιόλας λίγο, με αφορμή τη φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν άνδρα να φιλάει το χέρι του Αλέξη Τσίπρα μετά την ομιλία του στην Πάτρα, το βράδυ της Τετάρτης (16/09/2015).

Η φωτογραφία που επιλέχθηκε από τους συνεργάτες του κ. Τσίπρα για να ανέβει στη σελίδα του στο facebook κατά της αποχής εμφανίζει τον ίδιο άγιο και γράφει: “Ούτε άγιοι είμαστε να μας χειροφιλούν, ούτε γίνονται θαύματα αν απέχεις”.

Τη φωτογραφία συνοδεύει το εξής μήνυμα: Κανείς δεν μπορεί να σώσει μια χώρα χωρίς το λαό της.
Η εκλογική αποχή ενισχύει τη διαπλοκή.
Επιστρέφει πίσω όλα όσα κατακτήσαμε και δίνει φιλί ζωής στο παλιό και σάπιο κατεστημένο.

 

Κανείς δεν μπορεί να σώσει μια χώρα χωρίς το λαό της. Η εκλογική αποχή ενισχύει τη διαπλοκή. Επιστρέφει πίσω όλα όσα κατακτήσαμε και δίνει φιλί ζωής στο παλιό και σάπιο κατεστημένο.

Posted by Alexis Tsipras on Thursday, 17 September 2015

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μη κρατικά πανεπιστήμια: «Συνταγματικό το πλαίσιο, δεν θα χαθεί το ακαδημαϊκό έτος» λέει το υπουργείο Παιδείας μετά την ακύρωση τριών αδειών από το ΣτΕ
Σε ζητήματα της διοικητικής διαδικασίας και όχι στον νόμο αποδίδει το υπουργείο τις πλημμέλειες που εντόπισε το δικαστήριο
Πανεπιστήμιο 30
Ο Μητσοτάκης κάλεσε τον Βαρθολομαίο να στεφανώσει Κωνσταντίνο και Σάκκαρη τον Σεπτέμβριο του 2027: «Ίσως, αν έχω υγεία, θα δούμε»
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αποκάλυψε την πρόσκληση του πρωθυπουργού για τον γάμο, ο οποίος προγραμματίζεται για το φθινόπωρο του προσεχούς έτους
Κυριάκος Μητσοτάκης και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
167
Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τη Δούρου, τον Πολάκη και τον Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»
Με πρωταγωνιστές τη Ρένα Δούρου, τον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Παππά, η Κουμουνδούρου εγκαινιάζει νέα επικοινωνιακή καμπάνια, επιχειρώντας να αντιστρέψει την εικόνα αποσυσπείρωσης
Έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
79