Πολιτική

Εκλογές 2015: Ο… “άγιος” Τσίπρας κατά της αποχής!

Με μια φωτογραφία στη σελίδα του Αλέξη Τσίπρα στο Facebook, που τον δείχνει... άγιο με φωτοστέφανο, επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει από τους αναποφάσιστους να μην απέχουν από τις εκλογές της Κυριακής (20/09/2015).

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρώην πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του αυτο… τρολάρονται κιόλας λίγο, με αφορμή τη φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν άνδρα να φιλάει το χέρι του Αλέξη Τσίπρα μετά την ομιλία του στην Πάτρα, το βράδυ της Τετάρτης (16/09/2015).

Η φωτογραφία που επιλέχθηκε από τους συνεργάτες του κ. Τσίπρα για να ανέβει στη σελίδα του στο facebook κατά της αποχής εμφανίζει τον ίδιο άγιο και γράφει: “Ούτε άγιοι είμαστε να μας χειροφιλούν, ούτε γίνονται θαύματα αν απέχεις”.

Τη φωτογραφία συνοδεύει το εξής μήνυμα: Κανείς δεν μπορεί να σώσει μια χώρα χωρίς το λαό της.
Η εκλογική αποχή ενισχύει τη διαπλοκή.
Επιστρέφει πίσω όλα όσα κατακτήσαμε και δίνει φιλί ζωής στο παλιό και σάπιο κατεστημένο.

 

Κανείς δεν μπορεί να σώσει μια χώρα χωρίς το λαό της. Η εκλογική αποχή ενισχύει τη διαπλοκή. Επιστρέφει πίσω όλα όσα κατακτήσαμε και δίνει φιλί ζωής στο παλιό και σάπιο κατεστημένο.

Posted by Alexis Tsipras on Thursday, 17 September 2015

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων: Υποχρέωσή μας να είμαστε στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας
Το πρόγραμμα του MIT για αυτόνομα θαλάσσια συστήματα παρουσίασαν στον πρωθυπουργό οι εκπαιδευτές και οι συμμετέχοντες – «Δεν βλέπουμε το μέλλον, αλλά το παρόν των σύγχρονων επιχειρήσεων», είπε ο κ. Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων
Καρυστιανού για την αποχώρηση του Κοκοτσάκη: «Η Ελπίδα για τη Δημοκρατία ανήκει σε κάθε πολίτη – Αναρτήθηκε η επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος»
«Οι αιτιάσεις είναι γενικές, ξεκάθαρα πρόωρες και άδικες, χωρίς ένα συγκεκριμένο γεγονός να τις στηρίζει, και διατυπώνονται τη στιγμή ακριβώς που καλούμε ολόκληρη την κοινωνία να συμμετέχει», ήταν το μήνυμα της Μαρίας Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Ανδρουλάκης: Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ισχυρό κόμμα στις εκλογές και έχουμε πολιτική εικόνα Μητσοτάκη – Τσίπρα, θα μπούμε στη μηχανή του χρόνου
«Αν είχα κάνει στη χώρα, στους θεσμούς, στην οικονομία και στην κοινωνία, ό,τι έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, θα είχα εξαφανιστεί από το πολιτικό προσκήνιο»
Νίκος Ανδρουλάκης 5