Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Εκλογές 2015: Ο Λαφαζάνης καλεί τον κόσμο την Κυριακή να πει ξανά ΟΧΙ

Εκλογές 2015: Ο Λαφαζάνης καλεί τον κόσμο την Κυριακή να πει ξανά ΟΧΙ

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, συναντήθηκε σήμερα εν όψει των εκλογών με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτροφών που βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις σε πολλές περιοχές της χώρας

«Το μνημόνιο, δίνει τη χαριστική βολή στον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο της χώρας», υποστήριξε κατά τη συνάντησή του με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτροφών, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Τα μέτρα που περιλαμβάνονται από την υπερφορολόγηση των αγροτών μέχρι τις αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές του ΟΓΑ μέχρι την αύξηση του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια και τόσα αλλά, ακόμα και τα απαράδεκτα μέτρα για το φρέσκο γάλα, όλα αυτά εξοντώνουν τον αγρότη, εξοντώνουν τον κτηνοτρόφο», σημείωσε ο κ. Λαφαζάνης.

Την Κυριακή των εκλογών, έχει μια ευκαιρία ο ελληνικός λαός να αντιδράσει και να πει ένα μεγάλο ΟΧΙ για δεύτερη φορά, μετά το δημοψήφισμα, ένα μεγάλο ΟΧΙ και αυτό σημαίνει ψήφο στη Λαϊκή Ενότητα. Αν η Λαϊκή Ενότητα βγει ισχυρή από τις κάλπες -και θα βγει ισχυρή με την ψήφο του ελληνικού λαού-, τότε τέρμα από τη Δευτέρα τα μνημόνια, τέρμα η λιτότητα , τέρμα η φορολεηλασία, τέρμα οι νάρκες στο μέλλον της ελληνικής νεολαίας», κατέληξε ο κ. Λαφαζάνης.

Εξάλλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα σήμερα στην ΕΡΤ, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, αμφισβήτησε, για μια ακόμη φορά τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων. «Οι δημοσκοπήσεις» είπε, «είναι κατασκευασμένες λένε ψέματα και παραπλανούν, ενώ τα συστημικά μέσα ενημέρωσης διεξάγουν πόλεμο σιωπής και κατασυκοφάντησης της Λαϊκής Ενότητας. Την Κυριακή ο λαός θα τους αποστομώσει».

Δείτε εδώ πώς “παίζουν” οι Έλληνες τις εκλογές – Ποιον βγάζουν πρώτο τα στοιχήματα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε