Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Εκλογές 2015: “Τα έχει πάρει” ο Γιώργος Παπανδρέου!

Εκλογές 2015: “Τα έχει πάρει” ο Γιώργος Παπανδρέου!

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αυτόνομη κάθοδος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ) του Γιώργου Παπανδρέου καθώς το επιτελείο του κινείται σε προεκλογικούς ρυθμούς, αν και ακόμη ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευελπιστεί ότι μπορεί να υπάρξει συνένωση και κοινή κάθοδος των δυνάμεων του δημοκρατικού σοσιαλισμού στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Παπανδρέου φέρεται ιδιαίτερα οργισμένος από τη στάση που τηρεί μέχρι τώρα η Χαριλάου Τρικούπη και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και είναι αποφασισμένος να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας όχι μόνο για τον ρόλο του Ευάγγελου Βενιζέλου αλλά και άλλων κορυφαίων στελεχών που βάζουν διαρκώς εμπόδια στο ενδεχόμενο επανένωσης των δυνάμεων της παράταξης, χωρίς ο ίδιος να επιδιώκει να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο ή κάποια θέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες στελέχη όπως ο Κώστας Λαλιώτης ο Μιλτιάδης Παπαϊωάνου, ο Χρήστος Πρωτόπαππας κ.α φέρονται να έχουν διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο παρασκήνιο για το τελευταίο ναυάγιο στις συζητήσεις μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΔΗΣΟ, καθώς είναι γνωστό άλλωστε ότι δεν τρέφουν ιδιαίτερη συμπάθεια στο πρόσωπο του κ. Παπανδρέου.

Εν πάση περιπτώσει όλα δείχνουν ότι το κόμμα Παπανδρέου θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές με την αισιοδοξία ότι αυτή την φορά μπορεί να τα καταφέρει να μπει στη Βουλή, κάτι το οποίο βλέπουν με θετικό μάτι και οι εκλογολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε