Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές 2015: Τελικά… μέσα ο Μητρόπουλος! Το sms στον Αλέξη Τσίπρα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μέσα – έξω, μπρος – πίσω και τελικά… στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος υποχώρησε και μετά την χθεσινοβραδινή του επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, του έστειλε sms λέγοντάς του ότι αποδέχεται την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές!

Το θρίλερ με την συμμετοχή του Αλέξη Μητρόπουλου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ παίρνει τέλος!

Η Επιτροπή συγκρότησης των ψηφοδελτίων των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη μετά από 2 συνεδριάσεις, αποφάσισε χθες να εισηγηθεί στην Κ.Ε. να μην συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Αττικής ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Μέχρι την πλήρη εκκαθάριση όσων θεμάτων βρίσκονται σε εκκρεμότητα και τον αφορούν, η εισήγηση προς την Κ.Ε. περιλαμβάνει την δυνατότητα να τοποθετηθεί στην τελευταία θέση εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη θέση του κ. Μητρόπουλου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει ο πρώην υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης.

Επίθεση και τελικά… υποχώρηση!

Το βράδυ της Παρασκευής ο Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας στον skai εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα για την συγκεκριμένη εξέλιξη, ωστόσο μάλλον το… ξανασκέφτηκε και τελικά δέχεται την τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο!

Μάλιστα αυτή η αποδοχή ήρθε με… sms στον πρώην πρωθυπουργό!

Είπε ο Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή κοινωνία ώρα mega: “Εξέφρασα την παραδοξότητα ότι έχοντας εκλεγεί ως πρώτος στην Περιφέρεια είναι παράδοξο να τοποθετηθώ αλλά όταν έκανα αυτή τη δήλωση είχα ήδη στείλει μήνυμα στην ηγεσία.

Το μήνυμα αυτό ανέφερε: “Σύντροφε Πρόεδρε, σε ευχαριστώ για την τιμή της πρότασης. Την αποδέχομαι. Καλή επιτυχία. Σας τιμώ, Αλέξης Μητρόπουλος“.

Θεωρώ ότι πρέπει να ζήσω όλο αυτό το εγχείρημα από τότε που μπήκα να δω που θα βγει, υπό αυτή την έννοια θεωρώ ότι και αυτή η πρόταση είναι τιμητική”.

Όσο για τις χθεσινοβραδινές του δηλώσεις, στις οποίες ανέφερε πως δεν αποδέχεται την πρόταση αυτή, ο Αλέξης Μητρόπουλος απάντησε: “Ανέφερα την παραδοξότητα. ΆΛλωστε χθες το πρωί είχα δηλώσει πως δεν περισσεύει κανείς από αυτή την προσπάθεια, παρά το ότι αποτύχαμε στις διαπραγματεύσεις, παρά το ότι φέραμε ένα νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα, στο οποίο εγώ ψήφισα παρών“.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε