Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Εκλογές 2015: Το τρικ Μεϊμαράκη για να φέρει νέο “αέρα” στη ΝΔ

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι γνωστό ότι σε αυτή την προεκλογική περίοδο προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτινάξει την ταμπέλα «του παλιού» από τη Νέα Δημοκρατία.

Και μπορεί χθες να έκανε την προεκλογική του ομιλία στα ιστορικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Ρηγίλλης, όμως φρόντισε να περάσει και τον συμβολισμό του «νέου» μέσα από το πρόσωπο του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Σάκη Ιωαννίδη, ο οποίος και τον προλόγισε.

Ο Ιωαννίδης, βγήκε τελείως ακομπλεξάριστος μπροστά στο πλήθος Νεοδημοκρατών που περίμεναν τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και έδωσε τον δικό του τόνο στη συγκέντρωση, υπό τις κραυγές των εκατοντάδων ΟΝΝΕΔιτών.
ΦΩΤΟ NEWSIT
Ο Μειμαράκης, δείχνει ιδιαίτερη συμπάθεια στον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Εξάλλου και ο τωρινός Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έχει περάσει από τη συγκεκριμένη θέση, γνωρίζοντας τη σημασία της γαλάζιας νεολαίας και τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην προεκλογική μάχη.

Επιπλέον, αυτό που αξίζει να αναφέρουμε, είναι το γεγονός ότι μετά την συγκέντρωση, πλήθος πολιτευτών και βουλευτών πέρασε για να χαιρετήσει τον Ιωαννίδη, καθώς εκείνος βρισκόταν σε μαγαζί του Κολωνακίου μαζί με άλλους ΟΝΝΕΔίτες,ενώ το τηλέφωνό του δε σταμάτησε να χτυπά και να δέχεται συγχαρητήρια για την ηχηρή του παρουσία στην ιστορική συγκέντρωση της ΝΔ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε