Πολιτική

Εκλογές 2015: “Χυλόπιτα” Λαφαζάνη στον Μεϊμάρακη – Λέει “όχι” στο ντιμπέιτ

"Οι δυο συνεταίροι του τρίτου μνημονίου, το οποίο από κοινού ψήφισαν στη Βουλή, δεν έχουν να πουν τίποτα στον ελληνικό λαό όσα ντιμπέιτ κι αν κάνουν μεταξύ τους" αναφέρεται σε ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη, με την οποία απαντά στο αίτημα του προέδρου της Ν.Δ Βαγγέλη Μειμαράκη για δύο τουλάχιστον τηλεμαχίες, μια με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και μια δεύτερη με τον Αλέξη Τσίπρα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Αυτό που χρειάζεται σήμερα δεν είναι ένας διάλογος μνημονιακών για το ποιος θα εφαρμόσει χειρότερα από τον άλλον τις μνημονιακές πολιτικές. Ο δημόσιος τηλεοπτικός διάλογος ανάμεσα σε όλα τα κόμματα για να παρουσιαστεί η μοναδική εναλλακτική λύση για το λαό και τον τόπο που είναι η αμφισβήτηση της γερμανικής Ευρωζώνης και της παράδοσης της χώρας στις γερμανικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές” τονίζεται στην ανακοίνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ντόρα Μπακογιάννη: «Η κυβέρνηση αδικείται από φαινόμενα αλαζονικής συμπεριφοράς – Δεν μιλάω πρώτη φορά για ”καβαλημένα καλάμια”»
«Στη δημοκρατία ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τις φιλοδοξίες του. Εμένα με ενδιαφέρει η Νέα Δημοκρατία», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη για το κόμμα Σαμαρά
Η Ντόρα Μπακογιάννη
5