Πολιτική

Εκλογές 2019 – Debate: “Λίγος” λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη!

"Χοντραίνει" η κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός debate μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη ενόψει ευρωεκλογών.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όλα ξεκίνησαν σήμερα, Πέμπτη 02.05.2019, όταν η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, έστειλε επιστολή προς την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη,με την οποία κάνει γνωστή την πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να αναμετρηθεί τηλεοπτικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενόψει των ευρωεκλογών.

Η ΝΔ απάντησε πως «Debate γίνονται μόνο στη Βουλή κι όχι… στην TV» και κάπως έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται και εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον αρχηγό της ΝΔ, τον οποίο χαρακτηρίζει “λίγο”, προσθέτοντας πως φοβάται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙZA

“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέτυχε τη θλιβερή πρωτιά του να είναι ο πρώτος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αρνείται επανειλημμένως να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοβάται τον δημόσιο διάλογο, φοβάται την ένδεια των επιχειρημάτων του, φοβάται την πολιτική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Είναι λίγος ακόμα και για αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο ίδιος το γνωρίζει και ψάχνει απεγνωσμένα «προφάσεις εν αμαρτίαις».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα 7
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 33