Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Εκλογές 2019 – Debate: “Λίγος” λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη!

ΣΥΡΙΖΑ
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

“Χοντραίνει” η κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός debate μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη ενόψει ευρωεκλογών.

Όλα ξεκίνησαν σήμερα, Πέμπτη 02.05.2019, όταν η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, έστειλε επιστολή προς την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη,με την οποία κάνει γνωστή την πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να αναμετρηθεί τηλεοπτικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενόψει των ευρωεκλογών.

Η ΝΔ απάντησε πως «Debate γίνονται μόνο στη Βουλή κι όχι… στην TV» και κάπως έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται και εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον αρχηγό της ΝΔ, τον οποίο χαρακτηρίζει “λίγο”, προσθέτοντας πως φοβάται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙZA

“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέτυχε τη θλιβερή πρωτιά του να είναι ο πρώτος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αρνείται επανειλημμένως να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοβάται τον δημόσιο διάλογο, φοβάται την ένδεια των επιχειρημάτων του, φοβάται την πολιτική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Είναι λίγος ακόμα και για αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο ίδιος το γνωρίζει και ψάχνει απεγνωσμένα «προφάσεις εν αμαρτίαις».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις