Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές 2019 – Έθεσε εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων ΚΙΝΑΛ ο Γιάννης Σγουρός

Εκλογές 2019 – Έθεσε εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων ΚΙΝΑΛ ο Γιάννης Σγουρός
Φωτογραφία αρχείου InTime News

Ακόμη ένα παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι υποψήφιο με το ΚΙΝΑΛ στις εκλογές. Ο Γιάννης Σγουρός, με ανοιχτή επιστολή του στη Φώφη Γεννηματά, της κάνει γνωστό ότι για να τη… βγάλει από τη δύσκολη θέση, αποφάσισε να μην είναι στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Ο πρώην υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής ανέβασε τη μακροσκελή του επιστολή στη σελίδα του στο Facebook. Ο Γιάννης Σγουρός κάνει γνωστή τη συνάντηση που είχε πρόσφατα με τη Φώφη Γεννηματά, όπου και της πρότεινε να μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και μάλιστα σε μη εκλόγιμη θέση. Αλλά επειδή, μέρες μετά, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δεν του απάντησε, αποφάσισε να τη… βγάλει από τη δύσκολη θέση.

«Στη συνάντησή μας, σας γνώρισα εξ αρχής ότι η τυχόν εκλογή μου ως βουλευτής δεν είναι αυτοσκοπός. Γι’ αυτό πρότεινα την τοποθέτησή μου σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας», γράφει ο Γιάννης Σγουρός.

«Διαβλέποντας πλέον μετά την πάροδο αρκετών ημερών την δυσκολία της τελικής σας απόφασης, θα ήθελα να σας βγάλω από τη δύσκολη θέση της επιλογής, εκφράζοντας την επιθυμία να μην είμαι τελικά υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές», τονίζει. Και σημειώνει ότι η απόφασή του είναι οριστική.

Κλείνει την ανάρτησή του γράφοντας πως «εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση και καλή δύναμη στις προσπάθειές σας, με γνώμονα πάντοτε μια ενωμένη και ισχυρή προοδευτική δημοκρατική παράταξη, όπως την σφυρηλάτησε ο Ανδρέας Παπανδρέου».

Δείτε όλη τη ανάρτηση του Γιάννη Σγουρού

Ανοικτή Επιστολή προς την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ κα Φώφη ΓεννηματάΑξιότιμη κα Πρόεδρε,Η χώρα μας διανύει μια από τις πιο…

Gepostet von Ιωάννης Σγουρός am Dienstag, 11. Juni 2019

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις