Πολιτική

Εκλογές 2019 – Γεννηματά: Ο κ. Μητσοτάκης απειλεί τον λαό με το όπλο του κ. Τσίπρα

“Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής δεν είναι μόνο χρήσιμη, είναι και κρίσιμη ψήφος” τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Βήμα” η Φώφη Γεννηματά.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η κ. Γεννηματά ξεκαθάρισε ότι “είμαστε δύναμη σταθερότητας και ομαλότητας. Ότι δεν θα αφήσουμε τη χώρα να μπει σε περιπέτειες. Ο κ. Μητσοτάκης υπερέβη τα εσκαμμένα. Ένα θεμιτό στόχο του να διεκδικεί την αυτοδυναμία, τον μετατρέπει σε ωμό εκβιασμό. Μητσοτάκης ή χάος, μας είπε. Ή εγώ μόνος ή ξανά εκλογές. Ποια πολιτική σταθερότητα μπορεί να εγγυηθεί έτσι; Απειλεί τον Ελληνικό λαό με το όπλο του κ. Τσίπρα”

Ακόμη προσθέτει: «Αποκαλύπτεται ότι η προτεραιότητα της ΝΔ δεν είναι η πολιτική σταθερότητα αλλά το πώς θα κατακτήσει ανεξέλεγκτη την εξουσία».

«Το Κίνημα Αλλαγής δεν θα γίνει δεκανίκι κανενός. Δεν μας ενδιαφέρουν οι υπουργικές καρέκλες», λέει η κ. Γεννηματά και τονίζει: «Δεν θέλουμε να οδηγηθεί η χώρα σε ακυβερνησία και ως υπεύθυνη αντιπολίτευση υπάρχουν τρόποι να διασφαλίσουμε την πολιτική σταθερότητα και να συμβάλλουμε για να ολοκληρωθεί η Συνταγματική Αναθεώρηση, να αλλάξει ο εκλογικός νόμος και να προχωρήσει η διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους για να αλλάξουν οι απαράδεκτοι και επαχθείς όροι της συμφωνίας Τσίπρα».

Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ η πολιτική της ΝΔ θα διευρύνει τις ανισότητες. «Πολλοί θα βρουν ευκαιρία να αυξήσουν μόνο τα κέρδη τους. Όσοι είναι φτωχοί ή δεν έχουν αρκετά εισοδήματα για να ωφεληθούν από τις φοροελαφρύνσεις κινδυνεύουν να μείνουν στην ίδια κατάσταση απόγνωσης», λέει.

Και συνεχίζει λέγοντας, σε άλλο σημείο, ότι «με ανεξέλεγκτη δεξιά που θα σαρώνει κατακτήσεις και με ισχυρό αντιπολιτευτικό πόλο τον ανεύθυνο ΣΥΡΙΖΑ με τον Ρουβίκωνα παρά πόδα, η χώρα μπαίνει σε περιπέτειες. Μοναδική εγγύηση αποτελεί ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής».

Αναφορικά με την υπόθεση Novartis η κ. Γεννηματά λέει: «Και με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως είναι ηλίου φαεινότερον πως με ευθύνη της Κυβέρνησης “στήθηκε” πάνω σε μια υπαρκτή υπόθεση, με διεθνείς διαστάσεις, μια βρώμικη και πολιτικά καθοδηγούμενη σκευωρία. Μια απροσχημάτιστη, λυσσαλέα προσπάθεια να πληγεί το ΠΑΣΟΚ, και τα στελέχη του. Επιμένουμε ότι η υπόθεση πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος και να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι. Η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο και κατά το Σύνταγμα εφ’ όσον συναντήσει πολιτικά πρόσωπα, ο φάκελος θα έρθει στη Βουλή και οι σκευωροί θα λογοδοτήσουν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την μαύρη επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων - «Οφείλουμε στην ποντιακή κοινότητα χρέος ευγνωμοσύνης»
«Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ανατρέχουμε με συγκίνηση σε ένα από τα πιο τραγικά κεφάλαια της σύγχρονης ιστορίας: τη συστηματική εξόντωση 353.000 συμπατριωτών μας», έγραψε στα social media ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης
Νέα επίθεση Σαμαρά κατά της κυβέρνησης με βολές για την απόσυρση των Patriot από την Κάρπαθο: «Ας ξυπνήσουμε, επιτέλους»
«Η κυβέρνηση οφείλει να ζητήσει, άμεσα, έκτακτη σύγκλιση κορυφής της Ε.Ε για τις απίστευτες τουρκικές απειλές. Δεν μπορεί να παραμένουμε αδρανείς όταν η Τουρκία εκτελεί σχεδιασμούς με βάθος δεκαετιών»
Αντώνης Σαμαράς 103
Κωνσταντίνος Τασούλας: Εργαζόμαστε αδιάκοπα για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων
«Ο Ποντιακός Ελληνισμός, παρά τις αδιανόητες δοκιμασίες και τις τραγικές απώλειες που τον σημάδεψαν στις αρχές του 20ου αιώνα, κατόρθωσε να επιβιώσει βρίσκοντας καταφύγιο στη μητέρα πατρίδα»
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας
Νίκος Ανδρουλάκης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου: «107 χρόνια μετά παραμένει αναγκαίος ο αγώνας για τη αναγνώριση της σφαγής»
«Η διεθνής αναγνώριση της Ποντιακής Γενοκτονίας δεν αποτελεί μόνο ένα εθνικό στοίχημα, αλλά έναν πανανθρώπινο στόχο», είναι το μήνυμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την μαύρη επέτειο
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ