Πολιτική

Εκλογές 2019: Η Ρένα Δούρου… μίλησε! Δεν το βάζει κάτω

Η Ρένα Δούρου έχασε την μάχη της Περιφέρειας Αττικής και μιλά για πρώτη φορά μετά το συντριπτικό -υπέρ του Γιώργου Πατούλη- εκλογικό αποτέλεσμα.

Σε μια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, που έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της Περιφέρειας Αττικής, προχωρά η Ρένα Δούρου, με μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Μιλά για τα συναισθήματα της ήττας “την επόμενη μέρα”, ενώ δεν παραλείπει να τονίσει πως η μάχη συνεχίζεται, σε επίπεδο εθνικών εκλογών πια.

Αναλυτικά όσα λέει η Ρένα Δούρου

“Η επόμενη μέρα…

Έτσι δεν λένε; Τι κάνεις την επόμενη μέρα; Μετά από μια επιτυχία, αλλά και μετά από μια αποτυχία. Τι σκέφτεσαι, τι σχεδιάζεις, πώς κινείσαι;

[read4more]

Στο «Αν» ο Κίπλινγκ εξηγούσε, μάλλον αντι-φεμινιστικά, πότε «άνδρας αληθινός θα ήσουν παιδί μου». Να το κάνουμε… γυναίκα; Όταν προσεγγίζεις με την ίδια ψυχραιμία οτιδήποτε σου επιφυλάσσει η ζωή. Και τη χαρά και τη λύπη. Και την επιτυχία και την αποτυχία.

​Η ζωή, και η πολιτική, είναι μαραθώνιος. Όχι κούρσα ταχύτητας. Και κάθε φορά, φροντίζεις να μαθαίνεις από όσα δεν είναι ευχάριστα. Για να γίνεις καλύτερος. Για να είσαι περισσότερο προετοιμασμένος στην επόμενη πρόκληση.

Έχουμε μπροστά μας δουλειά. Τη μάχη των εθνικών εκλογών, για να αποτρέψουμε την παλινόρθωση εκδικητικών και κοινωνικά ανάλγητων πολιτικών συμπεριφορών και νοοτροπιών.

​Τη μάχη για να υπερασπιστούμε τους πιο αδύναμους, εκείνους που καταδίκασαν στο περιθώριο, όσοι βουλιμικά θέλουν να ξαναπιάσουν στασίδι στην εξουσία.

​Εδώ είμαστε. Και την επόμενη μέρα”.

Δείτε την ανάρτησή της

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φοίβος Δεληβοριάς και Νίκος Μωραΐτης κατά Μαρίας Καρυστιανού για τις αμβλώσεις: Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπαίνουν σε διαβούλευση
Η Μαρία Καρυστιανού εξέφρασε δημοσίως τη θέσεις της για τις αμβλώσεις και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων τόσο εντός της Βουλής όσο και...
Φοίβος Δεληβοριάς
«Πυρά» κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τις δηλώσεις Καρυστιανού περί αμβλώσεων - «Κάθε γυναίκα αποφασίζει για το σώμα της»
Η τέως πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Πληγέντων Τεμπών, που «ετοιμάζει» κόμμα, δήλωσε ότι είναι «θέμα δημόσιας διαβούλευσης», σημειώνοντας πως ως παιδίατρος διχάζεται
Η Μαρία Καρυστιανού, σε εκδήλωση για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την τραγωδία των Τεμπών
88
Την Τρίτη η συνάντηση Δένδια με τον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας - Στην ατζέντα αντιαεροπορικός «θόλος» και συστήματα Πυροβολικού
Τον Ίσραελ Κατζ θα συνοδεύουν στελέχη ισραηλινών αμυντικών εταιρειών και αντιπροσωπεία της SIBAT, της κρατικής γενικής διεύθυνσης αμυντικών εξοπλισμών του Ισραήλ
Ο Νίκος Δένδιας με τον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας Ίσραελ Κατζ