Πολιτική

Εκλογές 2019 – Η Σοφία Νικολάου στο newsit.gr

«Θα πετύχουμε την αυτοδυναμία, αλλά πρέπει πρώτα να καταμετρηθεί και η τελευταία ψήφος υπέρ μας στην κάλπη», δηλώνει στο newsit.gr η Σοφία Νικολάου, υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Αθήνας.

Όπως τονίζει, δεν πρέπει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου να προκύψει ακυβερνησία, διότι θα φέρει τον Αλέξη Τσίπρα ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και την απλή αναλογική που αναμένεται να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο το σχηματισμό κυβέρνησης.

«Πρέπει όλοι να ψηφίσουν πρώτα και μετά να κάνουν τα μπάνια τους», προσθέτει η κυρία Νικολάου, η οποία χαρακτηρίζει την οικονομία και την ασφάλεια ως τα δύο μεγάλα στοιχήματα της διακυβέρνησης της ΝΔ.

Χαρακτηρίζει ως συγκεκριμένο και κοστολογημένο το σχέδιο της ΝΔ και ως μονόδρομο τη μείωση των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών, ενώ ειδικά για την περιφέρειά της, την Α’ Αθήνας, επισημαίνει πως οι δύο βασικές προτεραιότητες, εκτός από το αίσθημα ασφάλειας, είναι η καθαριότητα και οι δουλειές, προσβλέποντας ασφαλώς και στη συνεργασία του νέου δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη.

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα ενότητας από τον Μητσοτάκη για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Να ξεχωρίζουμε τα σοβαρά ενός κόσμου που αλλάζει από τα μικρά του κομματικού μικρόκοσμου
Ο πρωθυπουργός, από το υπουργικό συμβούλιο, συνέδεσε τη διεθνή αστάθεια με την ανάγκη εσωτερικής συνοχής, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα θα παραμείνει παρούσα σε όλα τα διπλωματικά μέτωπα
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κατώτατο μισθό στα 920 ευρώ ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Αύξηση 40 ευρώ τον μήνα από πέρυσι
Πρόκειται για μηνιαία αύξηση 40 ευρώ από πέρσι, που πρακτικά είναι μισός μισθός ετησίως. Σημειώνεται πως είναι η 6η κατά σειρά αύξηση, με την σωρευτική πρόοδο να είναι στο +41,5% από το 2019
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 228