Πολιτική

Εκλογές 2019 – Η Σοφία Νικολάου στο newsit.gr

«Θα πετύχουμε την αυτοδυναμία, αλλά πρέπει πρώτα να καταμετρηθεί και η τελευταία ψήφος υπέρ μας στην κάλπη», δηλώνει στο newsit.gr η Σοφία Νικολάου, υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Αθήνας.

Όπως τονίζει, δεν πρέπει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου να προκύψει ακυβερνησία, διότι θα φέρει τον Αλέξη Τσίπρα ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και την απλή αναλογική που αναμένεται να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο το σχηματισμό κυβέρνησης.

«Πρέπει όλοι να ψηφίσουν πρώτα και μετά να κάνουν τα μπάνια τους», προσθέτει η κυρία Νικολάου, η οποία χαρακτηρίζει την οικονομία και την ασφάλεια ως τα δύο μεγάλα στοιχήματα της διακυβέρνησης της ΝΔ.

Χαρακτηρίζει ως συγκεκριμένο και κοστολογημένο το σχέδιο της ΝΔ και ως μονόδρομο τη μείωση των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών, ενώ ειδικά για την περιφέρειά της, την Α’ Αθήνας, επισημαίνει πως οι δύο βασικές προτεραιότητες, εκτός από το αίσθημα ασφάλειας, είναι η καθαριότητα και οι δουλειές, προσβλέποντας ασφαλώς και στη συνεργασία του νέου δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη.

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Αν ο λαός βγάλει το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα θα έχουμε πολιτική αλλαγή
«Η χώρα θέλει πρωθυπουργό αξιόπιστο, που σέβεται τον κόπο του λαού, που δεν εμποδίζει τη δικαιοσύνη και που δεν είναι συνεχώς φορτωμένος με σκάνδαλα ανθρώπων του στενού του περιβάλλοντος»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 4
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ προτείνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μάρτυρα στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - «Γιατί δεν ζητούν να έρθουν και οι υπόλοιποι πρωθυπουργοί;» απαντά ο Παύλος Μαρινάκης
Μετά τις λίστες που κατέθεσαν αρχικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε γνωστό ότι θα καταθέσει και συμπληρωματικό κατάλογο μαρτύρων καθώς εντόπισε στην λίστα του παραλείψεις σημαντικών μαρτύρων
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή 4
Σύγκρουση Φλωρίδη – Γιαννούλη στη Βουλή: «Στον ΣΥΡΙΖΑ έχετε λατρεία προς δολοφόνους και εγκληματίες»
Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση του Γιώργου Φλωρίδη ότι θα επιφέρει νομοτεχνική βελτίωση στην διάταξη, με βάση την οποία απαγορεύεται υπό όρους και προϋποθέσεις η πρόσβαση κατηγορούμενων στη ποινική δικογραφία
Ο Γιώργος Φλωρίδης 2
Άδωνις Γεωργιάδης: Έξαλλος με στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που είπε ότι το 70% μισεί τη ΝΔ – «Το “σας μισώ” σημαίνει εμφύλιος, πολιτική καταστροφή»
«Ο κ. Μαργαρίτης είπε πως μπορεί η ΝΔ να παίρνει 30% στις δημοσκοπήσεις αλλά το υπόλοιπο 70% την μισεί! Όταν λες για κάποιον ότι τον μισείς, δεν είναι πολιτικός αντίπαλος, είναι εχθρός σου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή
19