Πολιτική

Εκλογές 2019 – Κώστας Μπακογιάννης: Ευχαριστώ Γερουλάνο και Ηλιόπουλο

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Κώστας Μπακογιάννης ευχαρίστησε τον Παύλο Γερουλάνο και τον Νάσο Ηλιόπουλο για τη στήριξή τους μετά την επίθεση στο εκλογικό του περίπτερο στην πλατεία Κολοκοτρώνη. Και αποκάλυψε ότι στόχος έγινε και το περίπτερο του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ στα Άνω Πατήσια.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Παύλος Γερουλάνος ήταν ο πρώτος από τους ανθυποψηφίους του Κώστα Μπακογιάννη που βρέθηκε στο εκλογικό περίπτερο λίγη ώρα μετά τον βανδαλισμό και τα εμετικά συνθήματα για τον Παύλο Μπακογιάννη. Σήμερα (22.05.2019) το πρωί, το παράδειγμά του ακολούθησε και ο Νάσος Ηλιόπουλος.

[read4more]

Ο Κώστας Μπακογιάννης, με την ανάρτησή του στο Facebook, τους ευχαρίστησε για τη στήριξη και αποκάλυψε ότι στόχος υμνητών του μίσους έγινε και το περίπτερο του Νάσου Ηλιόπουλου στα Κάτω Πατήσια.

«Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Παύλος Γερουλάνος και τον Νάσος Ηλιόπουλος που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας, μιλήσαν με τους εθελοντές μας και εκδήλωσαν τη συμπαράσταση τους, μετά την επίθεση που δέχθηκε από θιασώτες της βίας, χθες το βράδυ. Κάποιοι άλλοι υμνητές του μίσους, έκαναν επίθεση στο περίπτερο του Νάσου στα Άνω Πατήσια. Ο πολιτικός μας πολιτισμός στην πράξη βγαίνει νικητής. Είναι και καλός οιωνός για το αύριο της Αθήνας. Όλοι μαζί θα παλέψουμε με τη βία και το μίσος από όπου και αν προέρχονται. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς συμψηφισμούς. Όλοι μαζί για μια πόλη που μας ενώνει και μας συμφιλιώνει», έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Δείτε την ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τελεσίγραφο Πολάκη σε Φάμελλο: «Φέρε συμφωνία με τον Τσίπρα σε 10 ημέρες, αλλιώς θα υπάρξουν εξελίξεις»
Ο βουλευτής Χανίων αμφισβητεί ανοιχτά τη στρατηγική της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, ζητά άμεση διαπραγμάτευση με την ΕΛΑΣ και προειδοποιεί ότι η σημερινή κατάσταση στο κόμμα «δεν μπορεί να συνεχιστεί»
Παύλος Πολάκης
Με Βορίδη, Μπακογιάννη και Κωνσταντοπούλου η Επιτροπή της Βουλής για τη Συνταγματική Αναθεώρηση - Αυτά είναι τα 42 μέλη της - Live η συζήτηση
Οι 23 βουλευτές είναι από τη ΝΔ, πέντε από το ΠΑΣΟΚ, τέσσερις από τον ΣΥΡΙΖΑ, τρεις από το ΚΚΕ, δύο από την Ελληνική Λύση, ένας από τη Νίκη και την Πλεύση Ελευθερίας και τρεις από τους ανεξάρτητους βουλευτές
Άδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή
Ανανεώθηκε πριν 19 λεπτά
Κυριάκος Μητσοτάκης: Είμαστε αφοσιωμένοι στην ΕΕ αλλά θα τιμήσουμε και τη συμμαχία με τις ΗΠΑ
Η θέση της Ελλάδας στις γεωπολιτικές ανακατατάξεις, η στρατηγική σχέση με την Ουάσιγκτον, η ευρωπαϊκή άμυνα και η Ουκρανία στο επίκεντρο της συζήτησης του πρωθυπουργού με την Κριστιάν Αμανπούρ
Μητσοτάκης
Την Τετάρτη η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ για την εκλογή Κυρανάκη – Τα αβαντάζ της επιλογής Μητσοτάκη
Η πρώτη συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Επιτροπής μετά το 16ο Συνέδριο θεωρείται κομβικό βήμα για την οργανωτική ανασύνταξη της κυβερνητικής παράταξης και την επανασύνδεση με τη βάση ενόψει εκλογών
Μητσοτάκης και Κυρανάκης