Πολιτική

Εκλογές 2019 – Κώστας Μπακογιάννης: Ευχαριστώ Γερουλάνο και Ηλιόπουλο

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Κώστας Μπακογιάννης ευχαρίστησε τον Παύλο Γερουλάνο και τον Νάσο Ηλιόπουλο για τη στήριξή τους μετά την επίθεση στο εκλογικό του περίπτερο στην πλατεία Κολοκοτρώνη. Και αποκάλυψε ότι στόχος έγινε και το περίπτερο του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ στα Άνω Πατήσια.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Παύλος Γερουλάνος ήταν ο πρώτος από τους ανθυποψηφίους του Κώστα Μπακογιάννη που βρέθηκε στο εκλογικό περίπτερο λίγη ώρα μετά τον βανδαλισμό και τα εμετικά συνθήματα για τον Παύλο Μπακογιάννη. Σήμερα (22.05.2019) το πρωί, το παράδειγμά του ακολούθησε και ο Νάσος Ηλιόπουλος.

[read4more]

Ο Κώστας Μπακογιάννης, με την ανάρτησή του στο Facebook, τους ευχαρίστησε για τη στήριξη και αποκάλυψε ότι στόχος υμνητών του μίσους έγινε και το περίπτερο του Νάσου Ηλιόπουλου στα Κάτω Πατήσια.

«Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Παύλος Γερουλάνος και τον Νάσος Ηλιόπουλος που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας, μιλήσαν με τους εθελοντές μας και εκδήλωσαν τη συμπαράσταση τους, μετά την επίθεση που δέχθηκε από θιασώτες της βίας, χθες το βράδυ. Κάποιοι άλλοι υμνητές του μίσους, έκαναν επίθεση στο περίπτερο του Νάσου στα Άνω Πατήσια. Ο πολιτικός μας πολιτισμός στην πράξη βγαίνει νικητής. Είναι και καλός οιωνός για το αύριο της Αθήνας. Όλοι μαζί θα παλέψουμε με τη βία και το μίσος από όπου και αν προέρχονται. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς συμψηφισμούς. Όλοι μαζί για μια πόλη που μας ενώνει και μας συμφιλιώνει», έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Δείτε την ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μωραΐτης για αποχωρήσεις από ΣΥΡΙΖΑ: «Παλτά και τοξικά ανθρωπάκια θα πάνε στον Τσίπρα και θα μείνουν εκτός ψηφοδελτίων»
«Πολλοί εύχονται ότι ο Τσίπρας θα κάνει το μεγάλο λάθος και στο τέλος θα βάλει όλα αυτά τα ρετάλια υποψήφιους βουλευτές.Υπάρχει κανένας λόγος να «αυτοκτονήσει»;
Νίκος Μωραΐτης 12
Ο Γιώργος Καραμέρος παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και από κάθε κομματική ιδιότητα – Στήριξη στην ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα
«Από την αρχή υποστήριξα πως η πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια η συγκρότηση της ΕΛ.Α.Σ δημιουργούν προοπτική για την Ελλάδα. Αυτή η στήριξη παραμένει και μάλιστα ενισχυμένη ως πολιτική εκτίμηση», ανέφερε
Γιώργος Καραμέρος 53