Πολιτική

Εκλογές 2019 – Κώστας Μπακογιάννης: Ευχαριστώ Γερουλάνο και Ηλιόπουλο

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Κώστας Μπακογιάννης ευχαρίστησε τον Παύλο Γερουλάνο και τον Νάσο Ηλιόπουλο για τη στήριξή τους μετά την επίθεση στο εκλογικό του περίπτερο στην πλατεία Κολοκοτρώνη. Και αποκάλυψε ότι στόχος έγινε και το περίπτερο του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ στα Άνω Πατήσια.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Παύλος Γερουλάνος ήταν ο πρώτος από τους ανθυποψηφίους του Κώστα Μπακογιάννη που βρέθηκε στο εκλογικό περίπτερο λίγη ώρα μετά τον βανδαλισμό και τα εμετικά συνθήματα για τον Παύλο Μπακογιάννη. Σήμερα (22.05.2019) το πρωί, το παράδειγμά του ακολούθησε και ο Νάσος Ηλιόπουλος.

[read4more]

Ο Κώστας Μπακογιάννης, με την ανάρτησή του στο Facebook, τους ευχαρίστησε για τη στήριξη και αποκάλυψε ότι στόχος υμνητών του μίσους έγινε και το περίπτερο του Νάσου Ηλιόπουλου στα Κάτω Πατήσια.

«Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Παύλος Γερουλάνος και τον Νάσος Ηλιόπουλος που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας, μιλήσαν με τους εθελοντές μας και εκδήλωσαν τη συμπαράσταση τους, μετά την επίθεση που δέχθηκε από θιασώτες της βίας, χθες το βράδυ. Κάποιοι άλλοι υμνητές του μίσους, έκαναν επίθεση στο περίπτερο του Νάσου στα Άνω Πατήσια. Ο πολιτικός μας πολιτισμός στην πράξη βγαίνει νικητής. Είναι και καλός οιωνός για το αύριο της Αθήνας. Όλοι μαζί θα παλέψουμε με τη βία και το μίσος από όπου και αν προέρχονται. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς συμψηφισμούς. Όλοι μαζί για μια πόλη που μας ενώνει και μας συμφιλιώνει», έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Δείτε την ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύγκρουση Πέτρου Παππά – Γιάννη Μπουλέκου για τις βουλευτικές έδρες: «Αν είστε τίμιος, παραδώστε την» – «Δεν θα τη δώσω σε πραξικοπηματική ηγεσία»
Η αντιπαράθεση για τις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρθηκε στον τηλεοπτικό αέρα, με τον οργανωτικό γραμματέα του κόμματος να ζητά από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να επιστρέψει την έδρα και τον τελευταίο να απαντά με σφοδρά πυρά για τις εσωκομματικές εξελίξεις στην Κουμουνδούρου
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Παππάς και ο γραμματέας Οργανωτικού του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουλέκος
Νέα Αριστερά κατά ΕΛΑΣ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: «Συνεχιστής της πολιτικής Μητσοτάκη ο Τσίπρας»
Η Πατησίων κατηγορεί την Αμαλίας ότι αποδέχεται στην πράξη τον νόμο Πιερρακάκη και αντιπαραθέτει πρόταση για κατάργησή του, αναστολή των αδειών και απόρριψη της αναθεώρησης του άρθρου 16
Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης (ΕΛΑΣ)  για την Παιδεία (Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: Η ΔΕΘ θα είναι ο καθρέφτης της αλήθειας για όλους, οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027
Έμφαση στη μεσαία τάξη, στους ελεύθερους επαγγελματίες και στους μικρομεσαίους - Αιχμές κατά ΠΑΣΟΚ και αντιπολίτευσης και οι βασικοί άξονες της συνταγματικής αναθεώρησης
Συνεδρίαση ΚΟ της ΝΔ, Μητσοτάκης 21
Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη υπηρετεί μια ασύδοτη αγορά» – «Νίκη του ΠΑΣΟΚ σημαίνει πολιτική αλλαγή»
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε το Μαξίμου για «μπαλώματα» στην ακρίβεια, οικονομικό στραγγαλισμό της αυτοδιοίκησης και κουλτούρα «εγώ και η παρέα μου»
Ανδρουλάκης στη Θεσσαλονίκη
Καρφιά Παππά για τις έδρες που γίνονται «προσωπική περιουσία»: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει την ψήφο του ελληνικού λαού»
Ο νέος γραμματέας του κόμματος απορρίπτει τη σύγκρουση με τον Αλέξη Τσίπρα και προειδοποιεί όσους αποχωρούν ότι δεν πρέπει να βρουν «ζεστή φωλιά» στην ΕΛΑΣ
Νίκος Παππάς
ΠΑΣΟΚ κατά Μαρινάκη για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Κανονικότητα τα σκάνδαλα για τη ΝΔ, ευχαριστούμε δε θα πάρουμε»
Ο Κώστας Τσουκαλάς απάντησε στην επίθεση του κυβερνητικού εκπροσώπου, κατηγορώντας την κυβέρνηση για «θράσος», επιλεκτική επίκληση του τεκμηρίου αθωότητας και συγκάλυψη ευθυνών
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη