Πολιτική

Εκλογές 2019 – ΝΔ: Σε 40 μέρες o κ. Τσίπρας θα πάρει την απάντηση που πρέπει!

Με καυστικό τρόπο σχολίασε η ΝΔ την τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Παράλληλα, η οδός Πειραιώς επισημαίνει ότι η εμφάνιση του κ. Τσίπρα προαναγγέλλει την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις Εκλογές 2019.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αναλυτικά, για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1 η ΝΔ αναφέρει τα εξής:

“Ο κ. Τσίπρας ήταν απόψε σκιά της σκιάς του. Από τη θλιβερή του συνέντευξη θα μείνει ότι δεν είχε καν το θάρρος να απαντήσει αν στηρίζει τον Νίκο Παππά, παριστάνοντας ότι δεν άκουσε για τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που αποδεδειγμένα εισέπραττε ο συνεργάτης τους, Μανώλης Πετσίτης”.

“Αμετανόητος για τη Συμφωνία των Πρεσπών, επανέλαβε τα γνωστά του ψέματα, για την δήθεν ανάκαμψη της μεσαίας τάξης και την τάχα προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα. Η συνέντευξη δεν χρήζει άλλου σχολιασμού. Σε 40 μέρες από σήμερα θα αντιληφθεί κι ίδιος τους λόγους στις κάλπες”, τονίζει καταλήγοντας η ανακοίνωση της ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Η υπόθεση της Κυριακής Γρίβα σημάδεψε την Αστυνομία – Βραχιολάκι στους παραβάτες ενδοοικογενειακής βίας»
Αναφορικά με τις ρευματοκλοπές ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ανέφερε πως «είναι μικρής κλίμακας αλλά εκατοντάδες - Εκεί που έχει εγκληματικές διαστάσεις είναι στις επιχειρήσεις»
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Άδωνις Γεωργιάδης: Αν ο Σαμαράς βάλει στο ψηφοδέλτιό του τον Σαλμά, το μόνο που μένει είναι να βάλει και την Τουλουπάκη στο Επικρατείας
«Η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια ακυβερνησίας» δήλωσε ο υπουργός Υγείας, επισημαίνοντας ότι μια «παρατεταμένη ακυβερνησία είναι και εθνικά επικίνδυνη»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή