Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Νέο βίντεο Τσίπρα με δίλημμα ανθρώπινες ζωές ή χρήμα!

εκλογές
Φωτογραφία από: Facebook / Alexis Tsipras

Τέσσερις μόλις ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, πρωταγωνιστεί σε μια σειρά από προεκλογικά σποτ, με την θεματολογία να… ποικίλλει.

“Η ανάγκη των αγορών για ολοένα και περισσότερη ανάπτυξη είναι η αιτία της καταστροφής του περιβάλλοντος. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει κληθεί ποτέ να αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα. Και αυτό μπορούμε να το κάνουμε μόνο όλοι μαζί. Να βάλουμε τη ζωή των ανθρώπων πάνω από το χρήμα”, αναφέρει το κείμενο σε ένα από τα νέα βίντεο που δημοσιεύει ο Αλέξης Τσίπρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τέσσερις ημέρες πριν τις εκλογές.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο πρωθυπουργός σε πρώτο πλάνο να μιλά για την κλιματική αλλαγή, τονίζοντας πως “η ανάπτυξη στην εποχή μας ή θα είναι πράσινη ή δεν θα υπάρξει”.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο Αλέξης Τσίπρας για τις εκλογές

Να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή

Η ανάγκη των αγορών για ολοένα και περισσότερη ανάπτυξη είναι η αιτία της καταστροφής του περιβάλλοντος. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει κληθεί ποτέ να αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα. Και αυτό μπορούμε να το κάνουμε μόνο όλοι μαζί. Να βάλουμε τη ζωή των ανθρώπων πάνω από το χρήμα.

Gepostet von Alexis Tsipras am Dienstag, 2. Juli 2019

Δείτε και τα υπόλοιπα σποτ που δημοσίευσε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις