Πολιτική

Εκλογές 2019 – Ο Βελόπουλος «έκοψε» Κατσανέβα από τα ψηφοδέλτια

Κόσμος και ντουνιάς θέλει να είναι υποψήφιος με την Ελληνική Λύση αλλά ο Κυριάκος Βελόπουλος βάζει… όρια. Ήδη έκοψε τον Θόδωρο Κατσανέβα, ξέκοψε οποιαδήποτε συζήτηση με τον Πάνο Καμμένο, ενώ δεν προχώρησαν οι συζητήσεις με τον Φαήλο Κρανιδιώτη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δυσαρεστημένος απ’ όσα ακούγονται περί παραιτήσεων από την Ελληνική Λύση εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης (11.06.2019) ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα. Όπως είπε, μετά το ποσοστό του κόμματός του στις ευρωεκλογές (4,2%), έχουν… σπάσει τα τηλέφωνα στην Ελληνική Λύση και έχουν γίνει 1.000 αιτήσεις για να είναι υποψήφιοι.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, τηλέφωνο για μια… θέση στα ψηφοδέλτια έκαναν «πρώην βουλευτές και πρώην υπουργοί».

[read4more]

Αλλά ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε πως όσοι κάνουν αίτηση δεν θα είναι και υποψήφιοι. Οι 400 εκλεκτοί του θα ανακοινωθούν, είπε, το βράδυ της Τετάρτης μετά τα μεγάλα κόμματα και για να είναι στα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης πρέπει να έχουν λευκό ποινικό μητρώο. Ούτε παράβαση ΚΟΚ δεν πρέπει να έχουν, είπε. «Όταν είσαι για ανθρωποκτονία, δεν μπορώ να σε έχω υποψήφιο. Όταν έχεις ποινικό μητρώο, λερωμένο, δεν κατεβαίνεις», σημείωσε.

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης έθεσε εκτός και όσους ανακοινώνουν πριν από τον ίδιο ότι θα είναι υποψήφιοι. Ένας απ’ αυτούς, είπε ο Θόδωρος Κατσανέβας που δεν θα είναι υποψήφιος, ενώ παραδέχτηκε ότι συζήτησε με τον Φαήλο Κρανιδιώτη αλλά δεν κατέληξαν σε συμφωνία για να συνεργαστούν εκλογικά.

Ερωτηθεί για τον Πάνο Καμμένο, άφησε αιχμές για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, λέγοντας πως δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί του. Ούτε και με τον Δημήτρη Καμμένο θέλει να συνεργαστεί. Γενικά, είπε, δεν θέλει να συνεργαστεί με κανέναν από το… παλιό πολιτικό σύστημα. «Κανείς από τους παλιούς δεν θα είναι υποψήφιος, δεν θέλω το παλιό να μπει στο κάδρο με το νέο. Εκπροσωπούμε το καινούργιο», τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Κατηγόρησε δε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «παρακαλάει» τον αδερφό του για να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία γιατί «θέλει ένα όνομα brand. Εδώ και μήνες ψάχνει στην Πέλλα για ένα όνομα Βελόπουλος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μετωπική Καρυστιανού κατά ΔΣΑ για την αναβολή της εκδήλωσης: «Φίμωση του διαλόγου με παλαιοκομματικά κριτήρια»
Η «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» αφήνει αιχμές για παρεμβάσεις από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και επισημαίνει ότι η εκδήλωση για τη Δικαιοσύνη αναβάλλεται, αλλά δεν ακυρώνεται
Μαρία Καρυστιανού
Δραγασάκης για Τσίπρα: «Δεν βλέπω κυβερνητική αλλαγή χωρίς αυτόν»
Ο ανεξάρτητος βουλευτής βλέπει καταλυτικό ρόλο του πρώην πρωθυπουργού στις πολιτικές εξελίξεις, αλλά κρατά αποστάσεις από το εγχείρημα της ΕΛΑΣ μέχρι να φανεί αν μπορεί να εκφράσει μια νέα Αριστερά
Γιάννης Δραγασάκης 8
Εργοστάσιο drones στη Μαλακάσα εγκαινίασε ο Νίκος Δένδιας – Οι δυνατότητες παραγωγής
H νέα μονάδα εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της «Ατζέντας 2030», που στοχεύει στην ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας σε θάλασσα, ξηρά, αέρα, αλλά και στον κυβερνοχώρο και το διάστημα
Drones στην Μαλακάσα
«Σφάζονται» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τα δωρεάν ΜΜΜ στους νέους: «Φέρτε τον λογαριασμό» – «Ψάξτε τα λεφτόδεντρα στις πολεοδομίες»
Η πρόταση Ανδρουλάκη για δωρεάν μετακινήσεις έως τα 24 έτη άναψε φωτιά στο πολιτικό σκηνικό, με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη να μιλά για «κρυφό κόστος» και τη Χαριλάου Τρικούπη να απαντά ότι το μέτρο κοστίζει μόλις 35 εκατ. ευρώ
Γραφεία ΠΑΣΟΚ
Αντώνης Σαμαράς για νόμο Κατσέλη: Η κυβέρνηση να διασφαλίσει την άμεση εφαρμογή της απόφασης του Αρείου Πάγου
Ο πρώην πρωθυπουργός κάνει λόγο για «ιστορική δικαίωση» υπερχρεωμένων νοικοκυριών και ζητεί από funds, servicers και τράπεζες επαναϋπολογισμό οφειλών και επιστροφή ποσών
Αντώνης Σαμαράς 17