Πολιτική

Εκλογές 2019: Πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής

Η κατανομή της εκλογικής χρηματοδότησης των κομμάτων και ο χρόνος τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής προβολής τους, συζητήθηκαν στην πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η συνεδρίαση για τις εκλογές έγινε ύστερα από προσκληση του υπηρεσιακού υπουργού Εσωτερικών, Αντώνη Ρουπακιώτη, ο οποίος άκουσε τις προτάσεις των εκπροσώπων των κομμάτων, διαβεβαίωσε ότι θα αξιολογηθούν στο πλαίσιο των κείμενων διατάξεων και των δημοσιονομικών δυνατοτήτων του κρατικού προϋπολογισμού και υπογράμμισε ότι η επιτυχής διεξαγωγή των εθνικών εκλογών είναι συνευθύνη όλων.

Παρόντες στη συνεδρίαση για τις εκλογές ήταν οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης και Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Χρήστος Σίμος, καθώς και ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) Αθανάσιος Κουτρουμάνος.

Στην πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων που διαθέτουν εκπροσώπηση σε Βουλή ή Ευρωβουλή. Η εν λόγω επιτροπή θα συνεδριάσει εκ νέου σε ημερομηνία που θα καθοριστεί τις επόμενες μέρες, μετά την επίσημη ανακήρυξη των εκλογικών συνδυασμών από τον Άρειο Πάγο. Σε αυτή τη συνεδρίαση θα συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι όλων των κομμάτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Kυριάκος Μητσοτάκης: Η τρυφερή φωτογραφία με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι στα Χανιά και οι ευχές για το «Χριστός Ανέστη»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, παρακολούθησαν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου την Ακολουθία της Αναστάσεως στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη Προδρόμου Κορακιών στα Χανιά
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι
Το πασχαλινό μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη: Να ανοίξουμε τον δρόμο για την Ελλάδα της ελπίδας – Η πατρίδα χρειάζεται επανεκκίνηση
Στο μήνυμά του για το Πάσχα, ο Νίκος Ανδρουλάκης στάθηκε στο βαθύτερο νόημα των ημερών, τονίζοντας πως συμβολίζουν τη μετάβαση από την...
Νίκος Ανδρουλάκης 6
Σφοδρή επίθεση Καστανίδη σε Ανδρουλάκη: «Δεν θα καθορίσει την πολιτική μου παρουσία»
Ο πρώην υπουργός μιλά για «δολιότητα» πίσω από την πρόβλεψη για όριο θητειών και υποστηρίζει ότι η αλλαγή στο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ έγινε για τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια
Χάρης Καστανίδης