Πολιτική

Εκλογές 2019: Πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής

Η κατανομή της εκλογικής χρηματοδότησης των κομμάτων και ο χρόνος τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής προβολής τους, συζητήθηκαν στην πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η συνεδρίαση για τις εκλογές έγινε ύστερα από προσκληση του υπηρεσιακού υπουργού Εσωτερικών, Αντώνη Ρουπακιώτη, ο οποίος άκουσε τις προτάσεις των εκπροσώπων των κομμάτων, διαβεβαίωσε ότι θα αξιολογηθούν στο πλαίσιο των κείμενων διατάξεων και των δημοσιονομικών δυνατοτήτων του κρατικού προϋπολογισμού και υπογράμμισε ότι η επιτυχής διεξαγωγή των εθνικών εκλογών είναι συνευθύνη όλων.

Παρόντες στη συνεδρίαση για τις εκλογές ήταν οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης και Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Χρήστος Σίμος, καθώς και ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) Αθανάσιος Κουτρουμάνος.

Στην πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων που διαθέτουν εκπροσώπηση σε Βουλή ή Ευρωβουλή. Η εν λόγω επιτροπή θα συνεδριάσει εκ νέου σε ημερομηνία που θα καθοριστεί τις επόμενες μέρες, μετά την επίσημη ανακήρυξη των εκλογικών συνδυασμών από τον Άρειο Πάγο. Σε αυτή τη συνεδρίαση θα συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι όλων των κομμάτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σωκράτης Φάμελλος: Ο Μίκης Θεοδωράκης μπόλιασε τον λαό με αξιοπρέπεια και πολιτισμό
«Ο Μίκης και το έργο του ανήκουν σ' ένα αύριο που διεκδικεί και φέρνει έναν καλύτερο κόσμο», τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον χαιρετισμό του σε εκδήλωση στη Ζάτουνα Αρκαδίας για τον αείμνηστο συνθέτη
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος στην εκδήλωση για τον αείμνηστο Μίκη Θεοδωράκη στη Ζάτουνα Αρκαδίας
Αντιπαράθεση Στέφανου Κασσελάκη – Δημήτρη Μαρκόπουλου: «Για λάθος λέξη σε υπότιτλο ενός site απειλεί με μηνύσεις»
«Απίστευτος προπέτης ο Κασσελάκης, τη λέξη "business" την μπέρδεψε με "μίζες", χωρίς να ακούσει το απόσπασμα της ΕΡΤ έσπευσε να απειλήσει με μηνύσεις, προσοχή γιατί και εγώ κάνω αγωγές» τονίζει ο Δημήτρης Μαρκόπουλος
Στέφανος Κασσελάκης 3