Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Στο Περιστέρι για… μπυρίτσα ο Κουτσούμπας, στην Καισαριανή η Φώφη Γεννηματά

Εκλογές 2019: Στο Περιστέρι για… μπυρίτσα ο Κουτσούμπας, στην Καισαριανή η Φώφη Γεννηματά

Στην καθιερωμένη… χαλαρή κουβέντα με μεζεδάκι μια μέρα πριν τις εκλογές προχώρησαν οι Δημήτρης Κουτσούμπας, Φώφη Γεννηματά και Πάνος Καμμένος.

Οι πολιτικοί αρχηγοί, ως είθισται, βρέθηκαν με συνεργάτες, υποψηφίους και δημοσιογράφους για νια πιουν μια μπύρα ( ή ότι θέλει ο καθένας) και… να τσιμπήσουν και κάτι.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας αρχικά επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ, στο Περιστέρι. Τον υποδέχθηκαν μέλη και φίλοι του κόμματος, ο υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου με την «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιώργος Σιδέρης, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Κώστας Παπαδάκης, Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος και η βουλευτής Λιάνα Κανέλλη.

Στη συνέχεια ο γγ του ΚΚΕ παρακάθισε στο καθιερωμένογεύμα με στελέχη του ΚΚΕ, όλους τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, υποψήφιους με την «Λαϊκή Συσπείρωση» για τους δήμους και την Περιφέρεια, προσωπικότητες από τον χώρο των Τεχνών και του Πολιτισμού και δημοσιογράφους.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων οι: Γ. Πρωτούλης, υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, Ν. Σοφιανός, υποψήφιος για τον Δήμο Αθήνας, Δ. Μανωλάκου, υποψήφια για τον Δήμο Πειραιά, οι δήμαρχοι και εκ νέου υποψήφιοι, Η. Σταμέλος, Καισαριανής, Β. Σίμος, Πετρούπολης, Μ. Σελέκος, Χαϊδαρίου, Λ. Καρατζά, υποψήφια για τον Δήμο Χαλανδρίου.

Ανάμεσά τους οι Γιώτα Βέη, Ελένη Γερασιμίδου, Ελένη Ράντου, Κώστας Καζάκος, Γιώργος Κιμούλης, Στάθης Δρογώσης, Παύλος Ορκόπουλος, Δημήτρης Τζουμάκης, Γιώργος Μαργαρίτης

Στην Καισαριανή η Φώφη Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά επέλεξε ένα ουζερί στην Καισαριανή προκειμένου να προσφέρει έναν μεζέ στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους. Η κ. Γεννηματά συνομίλησε με πολίτες που βρήκε στον δρόμο πως το μαγαζί.

Στις τάξεις του ΚΙΝΑΛ φαίνεται να υπάρχει αισιοδοξία, ενώ το ταβερνάκι αυτό είναι το ίδιο που είχε επιλέξει ο Γιώργος Παπανδρέου πριν την εκλογική νίκη το 2009.

Στο μπαρ των γιων του ο Πάνος Καμμένος

Ο Πάνος Καμμένος επέλεξε να υποδεχτεί φίλους, συνεργάτες και δημοσιογράφους στο μπαρ των γιων του στην λεωφόρο Ποσειδώνος.

Το μπαρ μάλιστα άνοιξε σήμερα, και το κλίμα και εκεί ήταν ιδιαίτερα χαλαρό.

“Χαλαρή” βόλτα του Σταύρου Θεοδωράκη

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνέχισε τη βόλτα του στις γειτονιές της πόλης. Χαλάνδρι, Κηφισιά, Παγκράτι, Κολωνάκι, Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Πετράλωνα, Θησείο, Αγία Βαρβάρα. Α

Ο επικεφαλής του Ποταμιού μαζί με φίλους του Κινήματος το μεσημέρι βρέθηκε στη Φωκίωνος Νέγρη, στην Κυψέλη. Εκεί τον συνάντησαν δημοσιογράφοι όπου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι μια όμορφη μέρα, μια ηλιόλουστη μέρα. Είναι μια ευκαιρία να σκεφτούν οι Έλληνες ότι η ζωή μπορεί να γίνει καλύτερη και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Και να σκεφτούν ότι πρέπει να βρεθούν στις κάλπες όσο το δυνατόν περισσότεροι. Δεν λέμε τι θα ψηφίσουν, αλλά λέμε ότι όλοι πρέπει να πάνε να ψηφίσουν αύριο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη» .

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις