Πολιτική

Εκλογές 2019: Την υποψηφιότητά του με τη ΝΔ ανακοίνωσε ο Νίκος Ταχιάος

Την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Α’ Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε ο Νίκος Ταχιάος με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Ο κ. Ταχιάος αναφέρει πως «δεν ήταν απλή απόφαση. Δεν βγαίνεις εύκολα από μία εκλογική μάχη, ώστε να μπεις χωρίς σκέψη σε μία επόμενη», και εξηγεί τον λόγο που απάντησε καταφατικά στην «τιμητική πρόταση» του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, να είναι υποψήφιος βουλευτής « Είναι σίγουρο ότι πριν αποφασίσει να με τιμήσει με την πρότασή του, έχει μετρήσει τα πάντα σε ό,τι αφορά κι εμένα και τις δυνατότητές μου να συμβάλω στην προσπάθειά του. Δεν μου μένει παρά να ανταποκριθώ θετικά στην εμπιστοσύνη που μου δείχνει για μία ακόμη φορά» γράφει.

Ο Νίκος Ταχιάος ξεκαθαρίζει πως στην μάχη των δημοτικών εκλογών δεν μπήκε «καιροσκοπικά» και ότι συμφώνησε με τον πρόεδρο της Ν.Δ. πως ακόμη κι αν εκλεγεί βουλευτής θα παραμείνει στο δήμο: «Νιώθω ότι σε μία τέτοια περίπτωση, δουλεύοντας για την «μεγάλη εικόνα» ως βουλευτής της πλειοψηφίας, θα έχω έναν ρόλο που ανταποκρίνεται στις πολιτικές διαστάσεις της προηγούμενης υποψηφιότητάς μου και θα αποδειχθώ πιο χρήσιμος και πιο αποτελεσματικός σε μία κοινή προσπάθεια για την πόλη. Συγχρόνως, θα μπορώ να διατηρήσω την διακριτή πλην όμως εποικοδομητική παρουσία της παράταξης που πρώτευσε στην εμπιστοσύνη των Θεσσαλονικιών».

Ο Νίκος Ταχιάος κάνει αναφορά στο όνομα του συνδυασμού του στις δημοτικές εκλογές, για να περιγράψει την Θεσσαλονίκη που θέλει να εκφράσει « Η λέξη «υπεύθυνα» αποτυπώνει την Θεσσαλονίκη που εκφράζω και θέλω. Μία περήφανη κοινωνία, με αξίες και κανόνες, όπου η διαφορετική άποψη θα γίνεται σεβαστή και ο διάλογος θα φέρνει την λύση. Μία πόλη που θα κοιτάει το μέλλον άφοβα και χωρίς εσωστρέφεια, που θα ζει με υψηλές φιλοδοξίες και θα δίνει ευκαιρίες στους δημιουργικούς πολίτες της και μέριμνα στις πραγματικά ευπαθείς ομάδες».

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. καταλήγει «Μπαίνω λοιπόν σε έναν νέο και διαφορετικό εκλογικό αγώνα για να συμβάλω με τις δυνάμεις μου σε έναν μεγάλο σκοπό, να βοηθήσω να ανεβεί η Θεσσαλονίκη στο κύμα της πολιτικής αλλαγής που έρχεται. Ζητώ την ενεργό στήριξη και την ψήφο σας, πρώτα στην Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μετά σε μένα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το κόμμα Καρυστιανού «απειλεί» Πλεύση Ελευθερίας, Ελληνική Λύση και Νίκη – Τι αναφέρει δημοσκόπηση της GPO για τις εκλογικές δεξαμενές
Προς το παρόν δεν απειλεί την κυριαρχία της ΝΔ, η ενδεχόμενη κάθοδος της μπορεί να προκαλέσει ανακατατάξεις στο χώρο της αντιπολίτευσης
Η Μαρία Καρυστιανού 27
Νίκος Δένδιας: Δεν μπορούμε να κάνουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις ΔΕΚΟ της δεκαετίας του ’80 επειδή πλησιάζουν εκλογές
«Εκείνο που διεκδικεί η αντιπολίτευση είναι η άνευ αξιολόγησης άκριτη χορήγηση βαθμών, χωρίς εξουσία, χωρίς καθήκοντα και χωρίς αντίκρισμα σε πραγματική υπηρεσία»
Ο Νίκος Δένδιας στη Βουλή 8
Δημήτρης Καιρίδης για Νίκο Δένδια: Όποιος δίνει άλλοθι στη Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι άστοχο και ατυχές
«Ε, όχι και να τα ακούμε από έναν επιχειρηματία»» είπε ο βουλευτής της ΝΔ για την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας ενώ για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι «το έκανε καλοπροαίρετα»
Ο Δημήτρης Καιρίδης 9
Βολές Νίκου Ανδρουλάκη κατά Κυριάκου Μητσοτάκη για Βενεζουέλα και FIR Αθηνών – Οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τους αγρότες
Συστηματική εγκατάλειψη των υποδομών κατήγγειλε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με φόντο την καθήλωση των αεροπλάνων - «Πάθατε Νετανιάχου» ρώτησε τον πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής
Νίκος Ανδρουλάκης