Πολιτική

Εκλογές 2019: Την υποψηφιότητά του με τη ΝΔ ανακοίνωσε ο Νίκος Ταχιάος

Την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Α’ Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε ο Νίκος Ταχιάος με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Ο κ. Ταχιάος αναφέρει πως «δεν ήταν απλή απόφαση. Δεν βγαίνεις εύκολα από μία εκλογική μάχη, ώστε να μπεις χωρίς σκέψη σε μία επόμενη», και εξηγεί τον λόγο που απάντησε καταφατικά στην «τιμητική πρόταση» του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, να είναι υποψήφιος βουλευτής « Είναι σίγουρο ότι πριν αποφασίσει να με τιμήσει με την πρότασή του, έχει μετρήσει τα πάντα σε ό,τι αφορά κι εμένα και τις δυνατότητές μου να συμβάλω στην προσπάθειά του. Δεν μου μένει παρά να ανταποκριθώ θετικά στην εμπιστοσύνη που μου δείχνει για μία ακόμη φορά» γράφει.

Ο Νίκος Ταχιάος ξεκαθαρίζει πως στην μάχη των δημοτικών εκλογών δεν μπήκε «καιροσκοπικά» και ότι συμφώνησε με τον πρόεδρο της Ν.Δ. πως ακόμη κι αν εκλεγεί βουλευτής θα παραμείνει στο δήμο: «Νιώθω ότι σε μία τέτοια περίπτωση, δουλεύοντας για την «μεγάλη εικόνα» ως βουλευτής της πλειοψηφίας, θα έχω έναν ρόλο που ανταποκρίνεται στις πολιτικές διαστάσεις της προηγούμενης υποψηφιότητάς μου και θα αποδειχθώ πιο χρήσιμος και πιο αποτελεσματικός σε μία κοινή προσπάθεια για την πόλη. Συγχρόνως, θα μπορώ να διατηρήσω την διακριτή πλην όμως εποικοδομητική παρουσία της παράταξης που πρώτευσε στην εμπιστοσύνη των Θεσσαλονικιών».

Ο Νίκος Ταχιάος κάνει αναφορά στο όνομα του συνδυασμού του στις δημοτικές εκλογές, για να περιγράψει την Θεσσαλονίκη που θέλει να εκφράσει « Η λέξη «υπεύθυνα» αποτυπώνει την Θεσσαλονίκη που εκφράζω και θέλω. Μία περήφανη κοινωνία, με αξίες και κανόνες, όπου η διαφορετική άποψη θα γίνεται σεβαστή και ο διάλογος θα φέρνει την λύση. Μία πόλη που θα κοιτάει το μέλλον άφοβα και χωρίς εσωστρέφεια, που θα ζει με υψηλές φιλοδοξίες και θα δίνει ευκαιρίες στους δημιουργικούς πολίτες της και μέριμνα στις πραγματικά ευπαθείς ομάδες».

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. καταλήγει «Μπαίνω λοιπόν σε έναν νέο και διαφορετικό εκλογικό αγώνα για να συμβάλω με τις δυνάμεις μου σε έναν μεγάλο σκοπό, να βοηθήσω να ανεβεί η Θεσσαλονίκη στο κύμα της πολιτικής αλλαγής που έρχεται. Ζητώ την ενεργό στήριξη και την ψήφο σας, πρώτα στην Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μετά σε μένα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: «Ανάγκη για επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης και ενοποίηση του παραλιακού μετώπου»
«Η Θεσσαλονίκη πρέπει να υπηρετήσει τον ιστορικό της ρόλο: να είναι το οικονομικό κέντρο των Βαλκανίων», τόνισε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε ασθενή που παίρνει φάρμακα στο σπίτι του: «Μικρότερες οι ουρές στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ»
Ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στο σπίτι του ασθενή μίλησε και για τις μεταμοσχεύσεις αλλά και το Κέντρο Μεταμοσχεύσεων στο Ωνάσειο όπου θα γίνουν τα εγκαίνια το επόμενο διάστημα
Κυριάκος Μητσοτάκης 5
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Αντιμετωπίζουμε την τεχνητή νοημοσύνη ως μια μετασχηματιστική τεχνολογία» – Η συζήτηση στο Athens Innovation Summit
Οι δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης με προτεραιότητα τους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης και της πολιτικής προστασίας στην Ελλάδα, τέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης
Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μετρό Συντάγματος μία ημέρα πριν τα «εγκαίνια» της 24ωρης λειτουργίας του
Συνομίλησε με εργαζόμενους στο κέντρο ελέγχου του μετρό και ευχαρίστησε το προσωπικό όλων των μέσων μεταφοράς για τη στήριξή του στην επέκταση του ωραρίου λειτουργίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 10