Πολιτική

Εκλογές 2019: Υποψήφιος και ο Λευτέρης Πανταζής!

Υποψηφιότητα έκπληξή στις επερχόμενες εκλογές. Πού θα είναι υποψήφιος ο δημοφιλής τραγουδιστής, Λευτέρης Πανταζής.

Είναι γεγονός! Ο Λευτέρης Πανταζής αποδέχθηκε την πρόταση του νυν Δημάρχου Αχαρνών, Γιάννη Κασσαβού, και έτσι στις εκλογές του Μαΐου θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του.

O Λευτέρης Πανταζής (το πραγματικό όνομα του είναι Λευτέρης Παγκοζίδης) γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1954 και θεωρείται ένα από τα εμπορικότερα ονόματα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Γεννήθηκε στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν (πρώην Σοβιετική Ένωση) από γονείς της Ελληνικής ποντιακής κοινότητας της ΕΣΣΔ.

Και Πανταζής και Κονιτόπουλος

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον νυν δήμαρχο Αχαρνών θα είναι υποψήφιος και ο γνωστός τραγουδιστής, Βαγγέλης Κονιτόπουλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΥΠΕΞ για τις επιθέσεις στο Ιράν: «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, ενεργοποιήσαμε τη Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων»
«Κοινός τόπος ότι ο έλεγχος του πυρηνικού και βαλλιστικού προγράμματος, ώστε να μην αποκτήσει το Ιράν πυρηνικό όπλο, αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή»
Υπουργείο Εξωτερικών 6