Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής ο Πέτρος Γαλακτόπουλος

Εκλογές 2019: Υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής ο Πέτρος Γαλακτόπουλος

O δύο φορές Ολυμπιονίκης Πέτρος Γαλακτόπουλος θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής με τον Γιάννη Σγουρό.

Στην παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» του Γιάννη Σγουρού εντάχθηκε ο δύο φορές Ολυμπιονίκης στο άθλημα της ελληνορωμαϊκής πάλης, Πέτρος Γαλακτόπουλος.

Ο κ. Γαλακτόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945, υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος το 1965 και πρωταθλητής Βαλκανίων και Ευρώπης το 1972. Στους Ολυμπιακούς αγώνες του 1968 στο Μεξικό κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ το 1972 στους Ολυμπιακούς αγώνες του Μονάχου κέρδισε το αργυρό μετάλλιο καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στο βάθρο των νικητών. Στη συνέχεια, υπήρξε ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική ομάδα της ελληνορωμαϊκής πάλης, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ο.Α.Κ.Α, και πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης (Ε.Ο.Φ.Π).

Ο Πέτρος Γαλακτόπουλος, δέχθηκε να συμμετέχει στη παράταξη του Γιάννη Σγουρού, «ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, εκτιμώντας την προσπάθειά του για βελτίωση της διοίκησης στην περιφέρεια της Αθήνας», καθώς θεωρεί τον κύριο Σγουρό ως «έναν ιδιαίτερα ηθικό και ειλικρινή άνθρωπο, με τεράστια εμπειρία και γνώση, υψηλά ιδανικά και αγάπη για την περιφέρεια».

Στόχος του Πέτρου Γαλακτόπουλου είναι, «αφενός ένα καλύτερο αύριο για τους πολίτες της Αττικής, αφετέρου η στροφή της νεολαίας προς τον αθλητισμό».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις