Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές 2019 – Υπουργός Εσωτερικών: Δήλωσε έτοιμος ακόμα και για τριπλές κάλπες!

Εκλογές 2019 – Υπουργός Εσωτερικών: Δήλωσε έτοιμος ακόμα και για τριπλές κάλπες!
φωτογραφία: Intime News (αρχείο)

Ο χρόνος διεξαγωγής δεν μπορεί να συναρτάται με τεχνικά, αλλά με πολιτικά κριτήρια είπε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξανδρος Χαρίτσης και σημείωσε ότι από την πλευρά μας, είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το αν γίνουν πρόωρες Εκλογές 2019.

Ο κ. Χαρίτσης επισήμανε την ετοιμότητα του υπουργείου Εσωτερικών να ανταποκριθεί στο ενδεχόμενο να διεξαχθούν πρόωρες εθνικές Εκλογές 2019, ακόμα και αν αυτές συμπέσουν με τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές.

“Από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενᨔ είπε ο υπουργός Εσωτερικών σε ερώτηση σχετική με τα σενάρια πρόωρης προσφυγής στις κάλπες αν και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση πρέπει να εξαντλήσει την συνταγματικά προβλεπόμενη θητεία της.

Υπουργός Εσωτερικών Αλέξανδρος Χαρίτσης (Intime News)

Εκλογές 2019: Όλα… under control

Σύμφωνα με το ενημερωτικό του υπουργείου Εσωτερικών αναφορικά με την συνέντευξη του κ Χαρίτση στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ 3 και στο ερώτημα για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών:

“Διαβεβαίωσε ότι η προετοιμασία που έχει γίνει στο Υπουργείο Εσωτερικών εξασφαλίζει ότι παρά τον πολύ αυξημένο δείκτη τεχνικής δυσκολίας, οι προγραμματισμένες εκλογικές αναμετρήσεις για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα διεξαχθούν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Από κει και πέρα, ο χρόνος διεξαγωγής των εθνικών εκλογών δεν μπορεί να συναρτάται με τεχνικά, αλλά με πολιτικά κριτήρια.

Από την πλευρά μας, τόνισε ο κ. Χαρίτσης, είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα, αλλά πιστεύουμε ότι η Κυβέρνηση πρέπει να εξαντλήσει την συνταγματικά προβλεπόμενη θητεία της για να ολοκληρώσει τη μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την αποκατάσταση των μνημονιακών αδικιών, με συγκεκριμένα μέτρα και να μπορέσουν οι Έλληνες πολίτες να αισθανθούν όλο και περισσότερο, ότι η χώρα έχει μπει σε μία νέα φάση.

Και όταν έρθει η ώρα θα συγκρίνουν τα πεπραγμένα και τα σχέδια των πολιτικών δυνάμεων για την επόμενη μέρα και θα κάνουν την επιλογή τους”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις