Πολιτική

Εκλογές 2023 – Άκης Σκέρτσος: Κουταμάρες τα περί προσέγγισης βουλευτών της Ελληνικής Λύσης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Κουταμάρες» χαρακτήρισε ο Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος στην προεκλογική περίοδο, Άκης Σκέρτσος, τα όσα λέγονται περί προσέγγισης βουλευτών της Ελληνικής Λύσης από τη ΝΔ.

Ο Άκης Σκέρτσος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τόνισε πως
πρόκειται για «προβλήματα μικρότερων κομμάτων που προσπαθούν να τα εξωτερικεύσουν και να πετάξουν το μπαλάκι των ευθυνών σε τρίτους παίκτες».

Παράλληλα ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πως η Ελλάδα πρέπει να γίνει πιο αισιόδοξη χώρα, πιο πράσινη και πιο ψηφιακή. Ακόμη τόνισε πως οι μισθοί μπορούν να αυξηθούν κατά 25 % εφόσον έχουμε πιο υψηλούς αριθμούς ανάπτυξης.

Στη συνέχεια ο κ. Σκέρτσος τόνισε οτι το σύνολο του κράτους μπορεί να γίνει ψηφιακό και από τις 1500 ψηφιακές υπηρεσίες μπορούμε να έχουμε όλο το κράτος στο κινητό μας, ενώ έκανε λόγο και για την ενέργεια ανανεώσιμες πηγές.

Το επιτελικό κράτος είναι μια θεσμική κατάκτηση για τη χώρα με παρακολούθηση των επιδόσεων. Αυτό είναι που δεν έγινε στο δυστύχημα των Τεμπών. Αυτό που έγινε ήταν μια χαλαρή κουλτούρα μηδενικού ελέγχου, ανέφερε χαρακτηριστικά και έκανε λόγο για περισότερη αξιολόγηση παντού όπως γίνεται πλέον στους νέους εκπαιδευτικούς.

Για τις εκλογές τόνισε πως το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής δεν μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες σταθερότητας που χρειάζεται η χώρα, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα «Δήμητρα» του «εν δυνάμει συνεταίρου του κ. Τσίπρα, του κ. Βαρουφάκη».

Ακόμη ανέφερε πως δεν θα χρειαστεί να πάμε σε τρίτες εκλογές, ενώ τόνισε πως δύσκολο να μιλήσουμε για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ όταν ο κ. Ανδρουλάκης δηλώνει ότι δεν τη θέλει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Καραμανλής: «Αρνητική εξέλιξη η κύρωση του τουρκολιβυκού» – Πώς σχολίασε ο Αντώνης Σαμαράς
«Οποιοδήποτε αίτημα για εκχώρηση άδειας από την Τουρκία για το καλώδιο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Είτε αυτό ονομαστεί ενημέρωση είτε ανακοίνωση είτε όπως αλλιώς» είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Καραμανλής
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
50
Παύλος Μαρινάκης: Το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου θα προχωρήσει κανονικά, δεν ζητάμε άδεια από την Τουρκία
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε το τουρκολιβυκό μνημόνιο «παράνομο και ανυπόστατο», σημειώνοντας ότι μια κοινοβουλευτική απόφαση δεν μπορεί να νομιμοποιήσει μια συμφωνία που στερείται νομικής βάσης
Παύλος Μαρινάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Απέναντι σε αναθεωρητικές διεκδικήσεις γειτόνων μας απαντάμε με ισχυρές συμμαχίες – Στην αδικία αντιτάσσουμε την ισονομία
Στην κυριακάτικη ανάρτησή του ο πρωθυπουργός αναφέρεται στη συμφωνία της Μονής Σινά με την Αίγυπτο αλλά και το σκάνδαλο στο μπάσκετ
Κυριάκος Μητσοτάκης 29
ΕΛΑΣ: Οι περιοδείες Τσίπρα, το πρόγραμμα και τα ψηφοδέλτια στον δρόμο προς το Συνέδριο
Οι περιοδείες Τσίπρα στην περιφέρεια, η διαμόρφωση κυβερνητικού προγράμματος και η προετοιμασία των ψηφοδελτίων καθορίζουν τις επόμενες κινήσεις της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης
Αλέξης Τσίπρας 17